Last news in Fakti

11 Март, 2015 11:42 2 371 0

Оперират Джони Деп, прекъснаха снимките на "Карибски пирати 5"

  • джони деп-
  • "карибски пирати"-
  • петата част-
  • оперират-
  • прекъсна-
  • снимките

Актьорът е контузил ръката си на снимачната площадка

Джони Деп напусна снимачната площадка на петата част на „Карибски пирати“ в Австралия заради травма на ръката. Актьорът се отправи за САЩ, където ще бъде опериран, съобщи „Холивуд Рипортър“.

Снимките за филма започнаха през февруари тази година в район, известен като Златното крайбрежие в Австралия. Режисьори са създателите на „Контики“ - норвежците Аспън Сандберг и Йоахим Рьонинг.

В новата част на поредицата героят на Деп – Джак Спароу, ще се спасява от призрачни пирати, водени от стария му враг капитан Салазар. Злодеите ще избягат от Дяволския триъгълник с намерението да се разправят с всички пирати на света и Джак е първи в списъка им. Единствената възможност да избегне неминуемата гибел е да намери легендарния тризъбец на Посейдон, чиито притежател придобива пълен контрол над моретата.

Освен Деп към своите роли в сагата се връщат Орландо Блум, Джефри Ръш, Кевин Макнали, Ситвън Греъм. В тяхната компания са Хавиер Бардем (Салазар), Брентън Туейтс, Кая Скоделарио и др.

Според плановете на филмовата компания „Уолт Дисни“ филмът „Карибски пирати 5: Мъртъвците не разказват приказки“ трябва да има премиера на 7 юли 2017 г. От компанията твърдят, че инцидентът с Джони Деп не би трябвало да повлияе върху сроковете за реализация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА