Last news in Fakti

22 Април, 2015 12:41 1 625 0

Джони Деп се завърна за снимките на "Карибски пирати"

  • джони деп-
  • снимки-
  • карибски пирати

Продуцентите публикуваха снимки на актьора от снимачната площадка, под които пише: Капитан Джак Спароу се върна и ние няма да му позволим да си отиде

Актьорът Джони Деп се завърна за снимките на петата част на лентата „Карибски пирати", съобщи Deadline Hollywood.

Продуцентите публикуваха снимки на актьора от снимачната площадка, под които пише: „Капитан Джак Спароу се върна и ние няма да му позволим да си отиде".

Филмът „Карибски пирати: Мъртъвците не разказват истории" се очаква да излезе на екраните на 7 юли 2017 г. Предишните ленти на поредицата събраха приходи от над 3.73 млрд. долара.

Факти.бг припомня, че Джони Деп напусна снимачната площадка в Австралия миналия месец, заради травма на ръката. Наложи се да му бъде направена операция в САЩ. След инцидента снимките на лентата бяха замразени, до по-доброто физическо състояние на Деп.

В новата част на поредицата героят на Деп – Джак Спароу, ще се спасява от призрачни пирати, водени от стария му враг капитан Салазар. Злодеите ще избягат от Дяволския триъгълник с намерението да се разправят с всички пирати на света и Джак е първи в списъка им. Единствената възможност да избегне неминуемата гибел е да намери легендарния тризъбец на Посейдон, чиито притежател придобива пълен контрол над моретата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА