3 Юни, 2015 02:34 1 414 1

Еди Редмейн влиза във филм от света на Хари Потър

  • еди редмейн-
  • хари потър-
  • филм

Той ще участва във филм по романите на Дж.К.Роулинг

Носителят на „Оскар“ Еди Редмейн ще участва във филм по романите за Хари Потър, съобщи Би Би Си.

От „Уорнър Брадърс“ обявиха, че той ще играе в лентата „Фантастичните зверове и къде да ги открием.“ За първи път сценарият на филма ще бъде написан от авторката за книгите за Хари Потър – Дж. К. Роулинг.  Режисьор на продукцията ще е Дейвид Йейтс.

„Еди е безстрашен актьор. Не мога да съм по-развълнуван от перспективата да работя с него по новото приключение от света на Дж.К. Роулинг.“, заяви Йейтс.

„Фантастичните зверове и къде да ги открием“ е книга, издадена от Роулинг през 2001 г. и разказва за събитие, развили се 70 години преди историята за Хари Потър. Тя проследява приключенията на Скамандър, който изучава магическите създания по целия свят.

Дейвид Йейтс вече е работил по финалните две части от поредицата за Хари Потър. Еди Редмейн ще е звездата на филма, след като през тази година той беше удостоен с „Оскар“ за най-добра главна мъжка роля за изпълнението си в „Теория на всичко“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вещерик

    0 0 Отговор
    „Фантастичните зверове и къде да ги открием.“ отдавна е заснет! Тези "новини" от кои архиви ги вадите?!