5 Август, 2015 04:30 3 214 1

Отново арестуваха Снуп Дог

  • снуп дог-
  • арест-
  • пране на пари-
  • летище
Известният рапър Снуп Дог е бил задържан на летището на гр. Ламеция Терме в областта Калабрия. След изнесен в Южна Италия концерт музикантът е трябвало да лети за Лондон. Причината за задържането му е била, че финансовата полиция е открила у него 422 000 долара налични, много над разрешените за изнасяне недекларирани суми в ЕС.

По данни на телевизионния канал Tgcom 24 италианската финансова полиция е конфискувала половината от сумата, над 200 000 долара позовавайки се на закона срещу прането на пари. 

Инцидентът в Италия става само седмица, след като Снуп Дог бе задържан за кратко от шведската полиция по подозрения, че е употребил наркотици. На 43-годишния рапър бе направен тест за наркотици, след което бе пуснат. В отговор на действията на шведската полиция рапърът я обвини в расизъм и каза, че повече няма да изнася концерти в страната.

Снуп Дог е сред най-големите знаменитости в света на хип-хоп музиката - от 13-те му албума са продадени над 30 милиона копия. Снимал се е в повече от 30 филма. Кариерата на 43-годишния рапър е белязана от чести скандали и разправии със съдебните органи.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    2 0 Отговор
    Абе русофилче си е отсекъде
    :-)))