Last news in Fakti

6 Август, 2015 12:17 2 043 1

Откараха областния управител на Разград в "Пирогов"

  • областен-
  • пирогов-
  • катастрофа

Областният управител на Разград Петър Василев отпътува тази сутрин с реаномобил на разградската болница за УМБАЛСМ „Пирогов”.

Това съобщи изпълнителният директор на лечебното заведение в Разград д-р Марин Керчев. "Състоянието на губернатора е стабилизирано, тази сутрин му е направен скенер на главата, гръдния кош и коремната кухина и е преценено, че може да бъде транспортиран за по-високо ниво на компетентна помощ", обясни д-р Керчев, цитиран от Радио Шумен.

По думите му, Петър Василев ще бъде откаран в „Пирогов” най-вече за оказване на ортопедична помощ, тъй като най-тежко са пострадали двете му подбедрици, които са с открити замърсени фрактури.

Заедно с Василев е отпътувал и началникът на интензивното отделение в разградската болница д-р Георги Кулишев.

Факти.бг припомня, че областният управител катастрофира тежко със служебния Mercedes. Установено беше, че е шофирал с над 3 промила алкохол в кръвта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха

    0 0 Отговор
    Добре,че идиота не е ударил някой друг!!