Last news in Fakti

16 Септември, 2011 12:25 1 285 0

Мечок подкара автомобил

  • мечка-
  • автомобил-
  • катастрофа

Необичайна кражба на автомобил, завършила с пътно транспортно произшествие, беше регистрирана в САЩ. Случката се разиграла на езерото Тахо, където най-спокойно си почивало семейството на Браян Макартни. В един момент той видял как автомобилът му Toyota Prius се разклаща силно, след което потегля.

Уплашеният американец веднага позвънил на 911, но след по-малко от 50 метра хибридният автомобил катастрофирал, като се забил в терасата на съседна постройка. Оказва се, че автомобилът бил "откраднат" от... мечка. Косматият симпатяга се намърдал в колата и без да иска деактивирал ръчната спирачка.

След случката мечокът най-спокойто излязъл от автомобила и без да бърза се отправил в неизвестна посока. Интересното е, че пораженията по автомобила са предимно в интериора, докато по купето има само леки драскотини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА