Last news in Fakti

1 Октомври, 2015 04:30 3 586 1

Да се съблечеш за добра кауза

  • перкович-
  • съблечеш-
  • добра кауза

Сексапилната метачка на диск Сандра Перкович се разголи, но в името на благородна кауза.

Олимпийската, световна и европейска шампионка позира без сутиен пред фотообективите на местното издание на списание Story. Кампанията на Story е посветена на борбата с рака на гърдата и цели да напомни на дамите колко важно е ранното откриване на злокачествени образувания.

Перкович изгря на корицата на списанието.В интервюто пред хърватското издание Перкович говори за това как се грижи за здравето си, как усложнение на апендицит може да приключи в хирургията, разкрива своите съвети за това как да останем здрави, говори и за любовта си със своя приятел и треньор Едис Елкашевич и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 369

    0 0 Отговор
    теодоре,росен ги пуска и по ц.ци,ти нещо си ги пазиш за себе си...