Last news in Fakti

23 Септември, 2011 12:15 1 286 0

Лейди Гага: Тормозът да стане незаконен

  • лейди гага

Шантавата певица Лейди Гага отново показа социалната си ангажираност. Тя призова тормозът да стане незаконен, провокирана от самоубийството на младежа Джейми Родмайър. Той сложи край на живота си, именно защото бе тормозен от съучениците си зарази своята сексуална ориентация. 14-годишното момче остави след себе си видеоклип, в който цитира Гага и призивите й за толерантност към хората с различна сексуална ориентация, както и текстове на нейни песни.

„Тормозът трябва да стане незаконен. Това е престъпление от омраза. Ще се обърна към президента. Няма да спра да се боря. Това трябва да спре и нашето поколение има силата да го направи“, написа поп-иконата в „Туитър“, жегната от смъртта на момчето.

Полицията разследва причините за самоубийството на тийнейджъра. В щата Ню Йорк няма закон, който да третира тормоза. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА