Last news in Fakti

15 Декември, 2015 09:54 1 017 0

Проф. Миланов: Течовете в здравеопазването намаляха

  • проф. миланов-
  • течове-
  • здравеопазване-
  • намаляха

Това се случи благодарение на усилията на МЗ, НЗОК, БЛС, подчерта той

Проф. Миланов: Течовете в здравеопазването намаляха - 1
Снимка: Нова телевизия

„Течовете в здравеопазването в последната една година силно намаляха”, коментира по Нова телевизия проф. Милан Миланов.

„Течовете намаляха благодарение на действията на здравния министър Петър Москов, на здравното министерство, на НЗОК и БЛС. Засега имаме крехко обединение между тези три организации”, каза още той.

„Проблемът е, че на много ниски нива се дават разпореждания в кое спешно отделение да се карат едни болни и в кое – други. Човек със счупено бедро се кара в частната болница, а в „Пирогов” се кара клошар. Това няма как да бъде спряно”, коментира той и добави: „Чух, че част от лекарите в  „Бърза помощ” в София имат консултантски договори с някои частни болници. Това не може да бъде спряно с никакви министерски заповеди”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА