14 Януари, 2016 06:15 2 735 2

"Междузвездни войни" стават по-мрачни

  • междузвездни войни-
  • по-мрачни-
  • стават

Това бе заявено от актьора Джон Бойега

Една от новите звезди в последния филм от сагата „Междузвездни войни“ Джон Бойега сподели, че 8-ият епизод от сагата ще е „доста по-мрачен“, съобщи „Гардиън“.

Британецът изигра ролята на щурмовата Фин в „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Сега той признава, че ролята му в следващия епизод ще е доста по-физическа.

„Сценарият на Райън Джонсън за следващия филм е страхотен. Много по-мрачен е. Ние сме много развълнувани. Моята роля в следващия филм ще е много по-физическа, така че ще трябва да прекарвам повечко време във фитнеса“, сподели Бойега.

Друга звезда от лентата – Дейзи Ридли вече определи сценария за следващия филм като „много добър“. Режисьорът Джей Джей Ейбрамс вече заяви, че е наясно с произхода на главната героиня Рей, но не смята да разкрива подробности.

В същото време Колин Тревъроу, който ще режисира 9-тия филм от сагата, определи кампанията на Джордж Лукас срещу неговото назначение като „забавна“.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    2 0 Отговор
    Джордж Лукас трябва да го слушат тия от Дисни, а те нови режисьори назначават. Всеки ли ще се изреди да се учи да прави фантастика ?
  • 2 Антдисни

    0 0 Отговор
    Епизот 7 е пълна глупост - изложили са се от Дисни....