Last news in Fakti

5 Февруари, 2016 13:36 19 494 19

Любовният роман на Слави Трифон

  • любовният роман-
  • слави трифонов
Любовният роман на Слави Трифон - 1
Снимка: Шоуто на Слави

На 4 февруари, в 15 часа Слави Трифонов беше извикан на разпит в СДВР. Разпитът е по сигнал на издателя на жълтия сайт ПИК Недялко Недялков. В събота, два дни преди да бъде разпитан по твърденията на съдия Румяна Ченалова за "кадруване" в съдебната система, депутатът от ДПС Делян Пеевски също поиска през ПИК прокуратурата да разпита Трифонов. Вчера в СДВР бе разпитан и Недялко Недялков. В ПИК след разпита съобщиха, че Трифонов бил избягал от журналистите, използвайки обидни квалификации.

По-късно вечерта Слави Трифонов разказа в собственото си предаване защо е бил разпитван от органите на реда.

“След като в сайта ПИК излезе съобщение, че аз съм гей, аз се освободих. Всичко, което съм сдържал в моята хомосексуална природа, ме напъна. Аз не можах да го сдържа повече. Не можех повече да се контролирам. След като прочетох, че съм блудствал с малки ромчета, които ми ги е водил Камен Воденичаров, изведнъж си казах, че няма да се крия повече”, започна разказа си Трифонов.

“Скоро ще узаконят и браковете между мъже. Сега преди този светъл празник на любовта, 14 февруари, аз реших да поведа битка за своята любов. Тя се казва Недялко – собственикът на сайта ПИК. Аз съм влюбен в него. Той е дебел, но аз го харесвам такъв. В крайна сметка и дебелите хора трябва да имат хора, които да ги обичат. И те имат право на любов”, продължи Трифонов.

Той заяви още, че дори Евгени пише песен - „Слави и Недялко“.

Попитан от сценариста Иво Сиромахов, как от една такава красива и романтична история се стига до полицията Слави Трифонов заяви:

“Той не ме е разбрал. Уплашил се е от мен, защото му изпратих 20 карамфила. Просто числото 20 ми е любимото, защото като бях на 20 години най ми беше хубаво. На много места по света нечетен и четен брой карамфили нямат значение. В българската традиция, незнайно защо, до 10 карамфила – четен брой, са свързани с погребение. Аз изпратих 20 червени карамфила. Цвета на любовта. На другия ден изпратих друго нещо, което е лично и с писмо”, каза още Трифонов.

Попитан от Сиромахов дали това нещо пак е било свързано с любовта, Слави Трифонов заяви: „По-скоро със секса. Ние все още не сме изконсумирали връзката си. Той страни от мен. Бяга от мен. Може би е срамежлив.“

“Всичко това беше придружено с две писма”, продължи разказа си Трифонов. “Аз казах и по телевизията, че няма значение, че той е писал гнусни неща за толкова хора и е натъжил толкова много хора и семейства, защото любовта е сляпа и аз си го обичам такъв какъвто си е. Той обаче се е оплакал в полицията и прокуратурата. Оплакал се е, че се страхува за живота си. Нямам представа кой е задействал системата, защото не съм запознат. Мисля, че прокурора задейства полицията, тъй като има такова оплакване и затова онзи ден дойдоха трима изключително любезни полицаи, които ми донесоха призовка. За това, че трябва да се явя в полицията – в 15 часа. В СДВР бях разпитан от други двама много любезни полицаи”, продължи разказа си Трифонов.

“Питаха ме за любовта ми. Показаха това, което е постъпило като оплакване срещу мен от Недялко. Бях с адвоката на моя адвокат. Когато казах на полицая, че съм гей, тя изкрещя: „Не си гей!“. Тогава аз й казах: „Ти си ми адвокат, ще ме приемеш такъв какъвто съм!“, сподели още той.

“Разпитаха ме за карамфилите, за писмата и другото нещо, което изпратих. Извикаха и графолог. Аз казах, че си признавам, че аз съм ги изпратил и, че аз съм се подписал под тях. През това време адвокатът ми казваше: „Боже, това ще го чете прокурора...“. Тя се притесняваше от това, което заявих пред полицаите. Вие не знаете какво заявих пред тях. Заявих любовта си. Те пишеха, а аз се подписах. Казах, че съм влюбен и, че не съм заплашвал с нищо никого”, категоричен бе той.

“Значи държавата знае за твоите чувства?”, попита го Сиромахов.

„Всички! Признавам по телевизията!“, отвърна Слави Трифонов. „Колко хора са признавали публично, че са гейове? Колко хора са имали смелостта да излязат публично и да си признаят: „Аз съм гей?!“, попита риторично Трифонов.

„Ако да кажем, някой влюбен мъж, независимо дали е влюбен в жена или мъж, реши да й напише някакво писмо и тя се оплаче, ще го разпитват в СДВР? Тоест любовните писма в България се приемат като заплаха“, попита отново Сиромахов.

„В случая така излиза. След като днес съм разпитван в СДВР“, отговори му Трифонов.

„И подлежат на наказателно преследване?“, попита още сценаристът.

„На санкции! Не знам. Не знам какво ще последва“, отговори му Трифонов.

“Значи любовта е незаконна в България”, констатира Соромахов.

“Да! Между мен и Недялко, видимо е така“, съгласи се Слави Трифонов.

“Излиза, че да мразиш един човек е законно, а да го обичаш е незаконно”, каза Сиромахов.

„Излиза, че да пишеш гнусотии, лъжи и простотии за хората и да ги натъжаваш и депресираш е законно, а да обичаш, независимо дали е мъж или жена, и да му пращаш цветя, и да си загрижен за неговата интима, това е незаконно“, каза от своя страна Трифонов.

“Виж в каква интересна държава живеем. Да постъпваш гнусно е законно и срещу това няма никакви санкции, даже и обществото го приема съвсем нормално. Даже и тези, които са уязвени и за тях се лъже и се пишат гнусни неща, го приемат за нормално, а когато кажеш на някой обичам те и му изпратиш цветя това вече е незаконно. Полиция, СДВР, разпити ... ей такива неща. В много интересна държава живеем”, каза Трифонов. Той заяви още, че от сега се подготвя за Свети Валентин, който е другата седмица.

“Трябва да призная, че никой не може да ме спре, когато съм влюбен. Аз съм адски упорит любовник. Не могат да ме спрат бе! Казах си: “Защо ще може свободно ти да си гнусен, а да е забранено да си влюбен?“ Никой не може да ме спре да съм влюбен! Аз го казах още в началото, никой не може да ме спре да имам Недялко. Никой не може да ме спре! Сайта ПИК, МИК, ДИК, няма! Никой не може да ме спре”, категоричен бе Трифонов.

“Аз мисля, че тогава на Свети Валентин полицията ще се напълни с престъпници”, заяви Сиромахов. “Ако всички влюбени отидат там да се предадат какво ще стане?”, попита още той.

“Престъпления от любов Иво. Ето виж, пак ти казвам, странна държава. Да си гнусен и да обиждаш хората може, а да обичаш попадаш под ударите на правораздавателните органи”, отговори му Слави Трифонов.

“От тук нататък твоята любов и всички тези пречки, които трябва да преминеш обезкуражават ли те или напротив, още повече искаш да я докажеш?”, попита го сценаристът.

“Нищо не може да ме спре! Тези пречки само още повече ме мотивират. Разпалват огъня и не знам кой ще го гаси. Ти знаеш аз какъв съм като съм влюбен, защото и друг път съм бил влюбен. Разбира се в жени... не знам как съм се обърквал, но всеки прави грешки. Не знам как, но сега вече ми се наместиха нещата. След като излезе и стана ясно, че съм гей, което е така, вече съм по правилният път. От другата страна на реката, от левия бряг. Сега вече никой не може да ме спре да обичам”, отговори му Слави Трифонов.

На въпрос как смята да изразява любовта си от сега нататък той категорично заяви, че тепърва ще избухне.

„Аз съм вулкан от чувства. Ти ме гледаш, че сега си седя, след малко ще се сменим и ще седна да водя, но от вътре да знаеш, че ме е напънало. Няма да го удържа”, каза Трифонов.

“Няма да е лесно. Хайде, при Ромео и Жулиета само родителите им са против. А тук гледай – прокуратура, полиция, всичко стои на пътя на любовта”, констатира Сиромахов.

“Не мога да кажа, че полицията днес е била против. Недей така. Не бяха против. Те си изпълняваха задълженията. За тях няма никакво значение дали го обичам или не. Важното е да има мир. Аз изцяло прокламирам за любов. Аз съм за „Правете любов, а не война!“. Смятам, че съм повел една битка за любовта, както свободата води народа”, отвърна му Слави Трифонов.

“Според мен ще трябва и една песен да се напише. Албум. Турне може да се направи, в подкрепа на любовта”, предложи му сценаристът.

“Колегите ми казват в ухото, че жените първо се дърпат малко пък после омекват...”, каза Трифонов.

„Абе, това е клише. Някои пък въобще не се дърпат. Ти ако не пробваш как ще разбереш“, отговори му Сиромахов.

“Добре, да преставаме с тази тема. Обясних за СДВР, обясних за всичко”, каза Трифонов.

В заключение Иво Сиромахов добави: “Само едно предупреждение искам да отправим към всички влюбени българи. Все пак спазвайте законите, защото виждате какви неща става. Ако човек си изрази малко по-емоционално любовта може да го извикат в полицията, което не е приятно. В крайна сметка, аз също съм сигурен, че любовта ще победи.”

“Защо имам чувството, че сякаш има някакво неразбиране?”, озадачи се Слави Трифонов.

“Според мен ти завиждат", отговори му Сиромахов като добави, че крайна сметка не всеки може да изпитва такава хубава любов.

“Не, и полицаите днес сякаш изпитаха някакво недоверие, когато казах, че съм гей. Защо, когато някой си признава, изглежда все едно не е така? Ченгетата са подозрителни”, каза Трифонов.

“То това им е работата. Те си мислят, че нещо ги лъжеш и будалкаш”, обясни Сиромахов.

“Усетих някаква дистанция. Може би, защото хората крият чувствата си. Аз имам конкретен субект на чувствата си. Когато ме разпитваха давах обяснения, че всичко е от любов. Те се смееха и пишеха, което много ме депресира. Не обърнаха сериозно внимание на истинските ми чувства. Не ми повярваха. Не знам защо изглеждам така, а знаеш, че аз съм сериозен човек и си държа на думата”, оплака се Трифонов.

“От сега нататък ще внимавам с теб, защото не искам да имам работа с хора, които ги викат в полицията и прокуратурата. Ще стоя по-надалеч. Пожелавам ти успех в любовта и съм сигурен, че в крайна сметка каквото и да се случи, това ще има щастлив край, защото когато има едно такова силно желание, то няма къде да отиде. Все ще стигне до това, накрая младите да се вземат”, завърши Иво Сиромахов.

Да припомним, че след атаката в сайта ПИК срещу Трифонов, той отреагира но той реагира остро и саркастично обръщение в ефир, като междувременно се обясни в любов на Недялко Недялковс думите: "Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря... и т.н.". Скоро след това собственикът на близкия до Пеевски сайт подаде сигнал, че водещият го е заплашил и му е изпратил мафиотско послание – червени карамфили.

Баща му Недялко Йорданов се обърна към Слави Трифонов с отворено писмо, в което се казва:

"Преди да се саморазправяте със сина ми Недялко, трябва да потърсите мен – неговият баща. В днешно време заканите за физическа разправа и убийство за Вас са ненаказуеми. Вие нямате жена и деца и не си давате сметка какво означава това за моята снаха и моите внучета. Като негов баща аз Ви предупреждавам, че всяка агресия спрямо него аз възприемам като агресия срещу самия мен".

Това обаче не отказа Слави Трифонов:

"Със сълзи на очи разбрах, че любовта на моя живот - Недялко Недялков - е подал срещу мен жалба в полицията и прокуратурата. Защото се чувствал заплашен за живота си. Защо бе, Недялко? Какво правиш бе, любов моя! Осъзнай се! Не бой са бе, Недялко! Аз ти мисля само хубави неща! Скъпа моя, Недялко. Аз те обичам. За мен няма значение, че си издател на жълт, гнусен сайт. За мен няма значение, че си писал хиляди гадости и лъжи за много хора, които също имат майки, бащи и деца. За мен има значение само това, че аз те обичам. И не ме е срам от това. Твърдиш, че съм мутра? Недялко, те и мутрите обичат. Но мутрите обичат до гроб!", каза шоуменът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ауди фен

    3 1 Отговор
    евала слави сипи на недялко и таткому
  • 2 Тото

    2 1 Отговор
    Явно и баща му е геи ..
    той слави нямал жена и деца а НЕДЕЛЧО имал..
    а другете които омсаскарява НЕДЛЧО дали имат жени и деца..
    а те дали имат бащи които наскърбява..
    тези бащи с тебе или с неделчо да интимничат..
  • 3 отвратен

    3 0 Отговор
    Всичко това показва в каква загубена държава живеем. И всичко идва от прогнилата съдебна система. Частен съд, който работи по поръчка ! Всеки може да бъде поръчан или "отстрелян", да мълчи, да не пречи, да му вземат бизнеса или имотите ! Цялата държава се управлява от съда и прокуратурата и от кукловодите зад тях!

    Коментиран от #4

  • 4 999

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "отвратен":

    Прост народ слаба държава.Държавата ни се управлява от тлъсти шопари които не им пука за народа а само за задоволяване на собствената си лакомия. Тези хора са способни на всичко, убийства,унищожаване на банки,фирми и дори унищожиха държавата ни но има една поговорка. Всеки народ си заслужава управниците.Трифонов трябва да знае и да внимава, че след като се занимава с л..нари няма как да не се изцапа.
  • 5 ян4н

    1 0 Отговор
    Язе мислим, оти ке е дошло време да се тепаме. Секой да фата калъча и да коли кой завари. Кое не мой да са заколи - да са пали!
    Па кой е най - ербап и устиска - той да коландрисва народо и государството ( колкото е останало де).

    Брей, назлобих се! Фатам ножката и отивам да колам гумите на фордо на кмето. Тъй се почва революциата!!!
  • 6 Ivan S

    2 1 Отговор
    Преразказ по картинка? Айде нещо по-интересно намерете, който иска може да го гледа шоуто.
  • 7 киро

    4 0 Отговор
    Калинке Малинке кви са тия простотии дето си ги написала !!! Явно тява е платен анти-репортаж ! Срам ме е заради тебе .............. и ме е гнус от теб ! Парите правят чудеса , но при теб е С отрицателен знак ! Жалко за такива изпаднали хора !
  • 8 по темата

    0 0 Отговор
    Трифонов и Недялков - две страни на една и съща монета.
  • 9 666

    1 2 Отговор
    ,,дай на прости хора власт или пари и им гледай сеира,,
    /народна мъдрост/
  • 10 раптър

    2 3 Отговор
    Напълно подкрепям Слави.Развалих си мнението за Недялко Йорданов! А за производното му със жълт сайт нямам думи!!!
  • 11 Жужи

    2 1 Отговор
    Преразказ по картинка е на баба ти фърчилото. Ето ви линк към шоуто, за да видите, че фактите явно са си факти... Хората не си измислят като Недялко!

    http://www.btv.bg/video/shows/shouto-na-slavi/videos/zashto-slavi-beshe-privikan-na-razpit-v-policijata.html
  • 12 PROFESIONALISTA

    1 1 Отговор
    Сега ако Слави си довърши работата и продължи с изпълнението на истинската задача след посланието с карамфилите, ще го призная за идол на нацията.
  • 13 като гост

    1 0 Отговор
    Хайде,втори Азис!Не ни трябват такива объркани типове,че и се слагат и за политици,ужас!
  • 14 БАБА ГЕНА

    0 1 Отговор
    ПОДКРЕПЯМ СЛАВИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА.А ТОВА ЧЕ МУ ЗАВИЖДАТ Е ВЯРНО.ЗА ВСИЧКО МУ ЗАВИЖДАТ.ЦЕЛИЯТ СКАНДАЛ Е ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ И НЯКОИ ХОРА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТОВА.НАЛИ ЖИВЕЕМ В УСЛОВИЯ НА ДЕМОКРАЦИЯ .И МАРЕШКИ ПРАВИ СЪЩОТО НО ЗА НЕГО НЯМА ТАКИВА ЛОШИ КОМЕНТАРИ.НО ТАЯ ВЕЧЕР ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМА СА СЪБРАНИ 600 000 ПОДПИСА.БРАВО НА ШОУТО НА СЛАВИ.МНОГО НАРОД ГО ПОДКРЕПИ.
  • 15 Видел

    0 0 Отговор
    Чакаме 14-ти и посланието с карамфилите...
    Да видим какво ще стане с Недялко...
  • 16 ivo

    1 0 Отговор
    Ами що реве този Станислав той с колко народ се е подигравал?Бързо забравя .Сега реве пущиняка.

    Коментиран от #17

  • 17 999

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "ivo":

    Никога не се е подигравал а иноризирал прави го дори и себе си, а съвсем друго е да те упрекват в блудство с малолетни момчета.Надявам се да схващаш.
  • 18 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Този дълъг смешник, подиграл се с абсолютно всичко, заслужава само едно:
    НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНЕТО МУ! САМ ЩЕ СИ ОТИДЕ!

    Коментиран от #19

  • 19 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "опсмопсус":

    от много време не го гледам .... и ми е добре