27 Януари, 2016 18:58 5 006 4

На кого прати 20 карамфила Трифонов?

  • слави трифонов-
  • недялко недялков-
  • карамфила

Днес Слави Трифонов е изпратил 20 червени карамфила на собственика на ПИК Недялко Недялков, научи Факти.бг. Карамфилите са с послание: „Изпращам ти тези 20 карамфила в знак на моята обич. Ще останеш завинаги в моето сърце! Целувки!

Слави Трифонов”

Сагата си има предистория вчера Трифонов отговори в Шоуто на Слави с ироничен тон на интервю, публикувано в ПИК. В него Ицо Петрофф е обявил Дългия за гей. Ето как се избъзика в ефир Трифонов, намеквайки, че няма да си остави "магарето в калта":

„Уважаеми зрители, искам да призная нещо. Днес в жълтия сайт "Пик" излезе информация, че аз съм гей. Това е истина. Искам и да ви кажа че съм влюбен в собственика на сайта "Пик" - Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично. Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря. Ще те открия. И ще те опъна... от любов. И никой, и нищо в този свят не може да ме спре да те имам! Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова "От любов да умра"... и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов "Болката отляво" и си мисли, че болката може да дойде отвсякъде. 

Благодаря ви за вниманието, имах нужда да споделя това с вас”.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тьхь

    0 0 Отговор
    БХК, Евгени Минчев, Азис, Съсела и Плевнята са дълбоко възмутени от липсата на внимание към тях.
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Кой не знае Долсинея!!! И тебе те знаят какъв беше но с лизане на задници стана велик / шоумеееен/ !!!!
  • 3 БАБА ГЕНА

    0 0 Отговор
    ЧУДЯТ СЕ КАК ДА КОМПРОМЕТИРАТ СЛАВИ.ЗАЩОТО ИСКА ДА СЪБЕРЕ ПОДПИСКА ЗА РЕФЕРЕНДУМА.ПРЕЧКА ИМ СЕ В ПОЛИТИКАТА .ЗАЩИТНИЦИ СА НА МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ.
  • 4 Спас

    0 0 Отговор
    Не знам къв е Славиту, но тоя ПИК е пълна пикня!