Last news in Fakti

16 Май, 2016 00:04 4 008 5

Шарън изпраща Ози Озбърн в клиника за секс маниаци

  • шарън озбърн-
  • клиника-
  • ози озбърн

Тя се надява така да спаси брака си

Шарън изпраща Ози Озбърн в клиника за секс маниаци - 1
Снимка: БТА/AP

Шарън Озбърн е поискала от съпруга си Ози да влезе в клиника за лечение на сексуално пристрастяване, съобщи „Metro”.

Според източник, близък до семейството, Шарън иска от рок легендата да влезе в клиника, в която месечният престой струва 31 000 паунда. В нея от сексуално пристрастяване се лекува голф звездата Тайгър Уудс, след избухването на скандала за множеството пъти, в които е изневерявал на бившата си съпруга.

Шарън вярва, че тази мярка може да спаси нейния брак. През тази седмица тя напусна Ози, след като разбра, че той й е изневерявал с коафьорка.

Музикантът вече се е опитал да се извини на съпругата си. Тя все още е бясна, но въпреки това е готова да се върне при него, стига той да вземе мерки за преодоляването на своите проблеми. Все пак Шарън все още е влюбена в своя съпруг. Въпреки, че се чувства унижена, тя е готова на компромис, за да запази семейството си.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    НА 67 ГОДИНИ ДА СИ СЕКС МАНИАК Е ПОХВАЛНО КАКВО ДА СЕ ЛЕКУВА
    ИНТЕРЕСНА РАБОТА
  • 2 Fan

    0 0 Отговор
    Айде ,бе то реклама реклама....ама чак пък толкоз...Ози не се нуждае от този вид реклама,и все пак кой да е.. ?Шестесет и пет годишната си съпруга...????
  • 3 kiro

    0 0 Отговор
    На мъжа мерака умира от 3 до 5 дни след смъртта му, а пламъка на баба Шарън е угаснал отдавна. Няма в какво да го упреква ми да се стяга и да мачка маджуна
  • 4 Косматия

    0 0 Отговор
    Семейство Адамс. :D
    Написах аз как до две седмици шарън ще си прибере чудовището обратно в къщи.
    Една вече мина. :D

  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    Бром в супата