25 Май, 2016 08:27 1 792 2

Починало е и второто близначе, оцеляло след падане от осмия етаж

  • варна-
  • дете-
  • близнак-
  • бок

Детето е било под постоянен лекарски надзор, но въпреки усилията на специалистите е починалo

Починало е и второто близначе, оцеляло след падане от осмия етаж - 1

Починало е и второто близначе, което оцеля след падане от осмия етаж на жилищен блок, съобщиха от пресцентъра на МБАЛ „Света Анна”. Детето е било под постоянен лекарски надзор и обект на реанимационни дейности, но въпреки усилията на специалистите е починало.

В събота сутринта около 8 ч. бе подаден сигнал за паднали от осмия етаж на апартамент близнаци. Трагедията се е случила на улица „Петър Райчев”, бл. 2 във варненския квартал „Левски”. Едното дете почина на място, а другото като по чудо оцеля и бе откарано в болница в много тежко състояние.

Там му бе извършена животоспасяваща операция, но въпреки усилията на лекарския екип, травмите на детето са били много сериозни и е починало.

Следва да бъде извършена аутопсия, за да се установят точните причини, довели до фаталния край.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукча

    0 0 Отговор
    Каква аутопсия,какви причини бръщолевите,всичко е ясно.Причина е падането,всичко останало е следствие.
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ТО НЕ БИ СТАНАЛО ЧОВЕК ОТ НЕГО
    МНОГО ЖАЛКО
    МНОГО ЖАЛКА И ПОКЪРТИТЕЛНА ИСТОРИЯ