Last news in Fakti

11 Септември, 2016 00:30 1 353 0

Наоми Кембъл оплю Кейт Мос и Хайди Клум

  • кембъл-
  • мос-
  • клум-
  • дупета
Наоми Кембъл оплю Кейт Мос и Хайди Клум - 1
Снимка: БТА/АР

Британският супермодел Наоми Кембъл смята, че колежките й Кейт Мос и Хайди Клум имат грозни дупета. 46-годишната манекенка направи скандалното изказване за външността на своите колежки по време на телевизионно шоу. Водещият показа на Кембъл двойки фотографии на известни красавици, а тя трябваше да избере, коя има по-красиви гърди, очи, крака и др. 

Според „черната пантера", тялото на Адриана Лима е по-лошо от това на Джоан Смол. А Кендъл Дженър има по-красиви крака от най-скъпата моделка на света Жизел Бюндхен.

Но най-много Наоми се затрудни, когато трябваше да избира между задните прелести на Мос и Клум. За нея и двете не могат да се гордеят с тази апетитна част на тялото, защото на първата дупето се тресе, а на втората е плоско, предава Бгнес.

Кембъл разкри и тайната на добрата й форма: "Старая се да се храня правилно, пия много вода и тренирам пилатес. Грижа се за лицето си и го овлажнявам отвътре и отвън".

Манекенката коментира слуховете за "любовен триъгълник" между нея, Брадли Купър и Ирина Шейк. Тя увери, че е просто приятелка с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА