Last news in Fakti

20 Септември, 2016 04:45 1 383 0

Майли Сайръс: Червеният килим е пародия

  • сайръс-
  • червен килим-
  • пародия
Майли Сайръс: Червеният килим е пародия - 1
Снимка: БТА/АР

Майли Сайръс е както винаги абсолютно пряма и в най-новото си интервю.

Наскоро Сайръс се събра с бившия си годеник Лиъм Хемсуърт, след като двамата бяха разделени за около две години, а през това време тя пробва и връзка с жена, а именно с модела Стела Максуел. На кадрите за списанието Майли дори носи стария си годежен пръстен, който австралийският актьор и подари преди няколко години.

В интервюто Майли е доста откровена за своите приоритети, страсти и проблемите ѝ със славата. Тя казва, че никога повече не иска да се появява на червения килим.

„Преди година трябваше да мина по червения килим за една премиера и се замислих, защо трябва да съм на това място, когато хората по света гладуват. Защото съм „важна“ или „известна“? Това е абсолютна пародия, като филма „Зулендър.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА