Last news in Fakti

21 Септември, 2016 12:59 4 723 1

Дженифър Анистън: Разводът на Брад и Анджелина е карма

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • дженифър анистън-
  • карма-
  • развод-
  • сащ

Тя не таи лоши чувства към бившия си съпруг

Дженифър Анистън: Разводът на Брад и Анджелина е карма - 1
Снимки АП/БТА

Дженифър Анистън не таи лоши чувства към бившия си съпруг Брад Пит, но това не означава, че не се е почувствала удовлетворена да научи за развода му с Анджелина Джоли.

Източник е заявил пред списание Us Weekly, че актрисата от култовия сериал „Приятели“, която бе омъжена за Пит преди романса му с Джоли, вижда в развода на двойката нещо като „карма“.

Според източника 47-годишната Анистън е заявила: „О да, това е твоята карма!“ докато обсъждала новината с неин приятел.

Дженифър Анистън: Разводът на Брад и Анджелина е карма

„Тя винаги е смятала, че има шанс за нещо между тях“, казва източникът, макар тя да била наясно с факта, че бившият ѝ е влюбен в носителката на Оскар. „Тя не вярваше, че на Брад и Анжелина им е писано да бъдат заедно. Тя винаги е вярвала, че Джоли е прекалено сложна личност за Пит, който е доста просто устроен човек.“

Друг източник разказа пред Us Weekly, че макар Анистън да „таи чувство на задоволство от раздялата на Брад и Анджелина“, тя никога „не е искала да им се случи подобно нещо“.

След раздялата си с Брад Пит, Дженифър Анистън продължи напред и се венча за Джъстин Теру през август 2015 г., 10 години след развода си в Пит.

Дженифър Анистън: Разводът на Брад и Анджелина е карма


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сестра тереза

    0 0 Отговор
    Абе то си е в рамките на нормалното.... са не мислите, че брат Ви Пит, ще треска дърта уруспия стил умрела хамсия?
    Много ясно, че братото търси нещо тясно. Взел си е по-млада и по-арна, халал да му е !