Last news in Fakti

21 Октомври, 2011 09:05 935 0

Стабилизирано е състоянието на най-тежко пострадалите в катастрофата с маршрутката

  • пирогов-
  • маршрутка
Стабилизирано е състоянието на най-тежко пострадалите в катастрофата с маршрутката - 1
Архив

Двете жени, които пострадаха най-тежко в катастрофата между трамвай и маршрутка в четвъртък след обяд, преминаха през сложни, животоспасяващи операции.

Пешеходката Н.Д. на 34 г. е приета в шок, с огромна разкъсно-контузна рана на лявото бедро и голяма кръвозагуба. До късно през нощта е оперирана, кръвоносните съдове са възстановени. Настанена е в централна реанимация. Пациентката е на апаратно дишане, шоковото състояние е овладяно и е относително стабилна. Това каза доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация, в петък, в 7.45 часа.

С.Т. на 23 години, която е пътувала в маршрутката е приета със счупване на черепа. Оперирана е, стабилна, в ясно съзнание, контактна, каза в 8.05 часа д-р Михаил Захаринов, началник на детското неврохирургично отделение, където е настанена пострадалата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА