Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 00:02 1 839 0

ФБР разпита Анджелина Джоли

  • фбр-
  • джоли-
  • разпит-
  • пит-
  • деца
ФБР разпита Анджелина Джоли - 1
Снимка: БТА/АР

Актрисата Анджелина Джоли и нейните деца са били разпитани от сътрудници на ФБР в САЩ. Поводът е бил инцидентът, който се случи между нея, съпруга ѝ Брад Пит и 15-годишния им син Мадокс по време на частен полет, съобщава TMZ.

Твърди се, че именно заради тази случка последва и разводът на Бранджелина. По информация на изданието, двама агенти са посетили актрисата в нейния семеен дом в Малибу, Лос Анджелис и останали там повече от три часа. Източници твърдят, че сътрудниците на ФБР се опитват да установят фактите и събират показания, необходими за повдигане на обвинение срещу актьора.

На 30 септември стана известно, че Джоли и Пит са стигнали до временно съгласие по опека над децата за срок до 20 октомври. Съгласно документите, шестте деца са дадени на майката. People пише, че бащата е успял да се види с децата си, като срещата е била трогателна, въпреки присъствието на психотерапевт. Все пак изданието отбелязва, че Мадокс не е присъствал. По-нататъшната съдба на децата ще се решава в съда. Актьорът съобщава чрез адвоката си, че посещава специалист.

На 19 септември Джоли подаде документи за развод с Пит. Тогава тя обясни, че между тях има непримирими разногласия и сподели недоволството си от начина, по който мъжът й се отнася към децата.

Също така Анджелина обвини Брад в употреба на алкохол и наркотици, а актьорът доброволно даде анализ, за да докаже, че това не е истина. Пробите са били отрицателни.

Бранджелина са заедно от 2005 г., а сключиха брак на 23 август 2014 г. 41-годишната Джоли и 52-годишният Пит имат три биологични и три осиновени деца – камбоджанецът Мадокс, виетнамецът Пакс, етиопката Захара, дъщеря им Шайло и близнаците Нокс и Вивиян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА