Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 23:30 1 214 0

Дрейк подарява на Суифт играчки ... за котки

  • дрейк-
  • суифт-
  • играчки-
  • свалка-
  • котки
Дрейк подарява на Суифт играчки ... за котки - 1
Снимка: БТА/АР

Дрейк е решил да си проправи път към сърцето на Тейлър Суифт, използвайки нейните котки Мередит и Оливия. Според последните слухове рапърът от Канада отрупвал попзвездата с маркови подаръци за нейните пухкави домашни любимци.

Говори се все по-усилено, че Дрейк се опитва да спечели 26-годишната блондинка, която е и най-новият му романтичен интерес, след като скъса с Риана преди два месеца. 30-годишният певец е купил аксесоари за двете котки от шотландска порода за хиляди долари.

Един от аксесоарите бил дизайнерска чанта за пренасяне на животните по време на път. Приятел на Дрейк казва: „Той знае, че Тейлър обожава котките си, и иска да ѝ покаже, че той обожава нея по същия начин.“

Според други източници обаче, близостта на Суифт и Дрейк се свежда единствено до факта, че двамата работят заедно върху нова песен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА