15 Декември, 2016 14:23 53 076 13

12 истини за Стрелците

  • стрелец-
  • качества
12 истини за Стрелците - 1
Снимка: Shutterstock

Чар и откровеност, непринуденост и чувство за хумор, какви други качества са характерни за хората от зодия Стрелец, разкрива dama.bg:

1.Стрелците са пълни с позитивна енергия, която зарежда всички около тях. Благодарение на нея те носят слънце в душата си дори и в най-мрачните дни.

2.Стрелците притежават харизма, на която малко хора могат да устоят. Ето защо те винаги са заобиколени от хора, готови да ги следват навсякъде. И във всичко.

3.Стрелците са интелигенти, комбинативни, идейни. Те винаги са с едни гърди пред другите. Те са откриватели и новатори.

4.Стрелците рядко създават нови приятелства, просто защото са свикнали да пазят доверието и сърцето си. Те рядко се доверяват, но направят ли го, е завинаги.

5.Стрелците са широкоскроени и в същото време – злопаметни. Те са способни да прощават истински, но решат ли, че си ги огорчил непростимо, просто няма да ти простят. Колкото и да се опитваш. Колкото и време да опитваш...

6.Стрелците не позволяват да ги приемат като даденост. Ако усетят, че някой не ги оценява, просто ще му обърнат гръб. Докато не получат отношението, което заслужават.

7.Стрелците са отлични актьори. Именно когато страдат най-много, те се преструват на щастливи най-много. Ще се увлечете по духа им, без да подозирате, че плачат в душата си без сълзи.

8.Стрелците не съдят другите. Те вярват в доброто у всеки. И в това, че всеки има потенциал, който може да развие, стига да получи шанс за това.

9.Стрелците са комуникативни, както никоя друга зодия. Те могат да водят интересни разговори буквално с всеки и на всякакви теми.

10.Стрелците трудно се влюбват, но влюбят ли се, е до живот.

11.Стрелците не приемат ограниченията. Те вярват в личната свобода и имат нужда от своята.

12.Стрелците обичат приключенията. Във всеки един момент са готови да зарежат всичко и да тръгнат нанякъде. Дори и само за ден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Този

    3 0 Отговор
    И аз съм СТРЕЛЕЦ.Долу горе така е.
  • 2 Яна

    4 0 Отговор
    Във всичко е така
  • 3 аз стрелецът

    8 1 Отговор
    Да......това са "СТРЕЛЦИТЕ"....
  • 4 Реалист

    2 0 Отговор
    Аз съм роден на седемнайсти декември, прочетох статията и се удивих колко е вярна.
  • 5 Таня

    2 0 Отговор
    Вярно е почти 100% :)
  • 6 Sani

    4 1 Отговор
    Абсолютно вярно за тази зодия!
  • 7 Any

    3 0 Отговор
    Koi me e opisal to4no men? R.D. 16.12
  • 8 Стрелец от първите

    2 0 Отговор
    Не помня кога за последно съм се зачел в нещо за зодии... Много отдавна.. Мисля, че беше в казармата в онези вестничета.. :) Мисълта ми е, че не вярвам в задиакални предсказания и т.н... НО това, което е написано в статията е изключително вярно.. Просто не мога да повярвам... Хех
  • 9 Жужи

    3 0 Отговор
    И аз съм Стрелец и всичко написано е вярно!!!
  • 10 Калински

    6 0 Отговор
    Това е диагноза нашето,не е само зодия...
    😎
  • 11 Gost

    2 0 Отговор
    Mislq 4e e vqrno za6toto tova sam AZ zodiq STRELEC😃😉
  • 12 ANI

    4 0 Отговор
    Me znam za6to no vinagi sa poznavali za zodiata mi Strelec
  • 13 Nefi

    0 0 Отговор
    Vsicko e kakto e opisano gore