Last news in Fakti

18 Януари, 2017 18:00 5 074 0

14 важни съвета преди първа среща

  • първа среща-
  • съвети-
  • облекло
14 важни съвета преди първа среща - 1

Колкото повече се приближава датата на срещата, толкова повече нервите ти се опъват. Анализираш целия план и се чудиш какво ще облечеш, къде ще отидете и дали въобще си заслужава. Надяваш се на най-доброто, но си спомняш, че съществува и най-лошото...

Ето няколко неща, които ще те накарат да се чувстваш по-подготвена и уверена преди неизбежната неудобна и притеснителна първа среща.

14. Релаксирай

Първо, трябва да се успокоиш. Другият човек е също толкова притеснен, колкото си и ти. Не мисли твърде много за това. Запали няколко свещи и се сети, че това да не си обвързана е също толкова готино, колкото и да си във връзка. Срещите трябва да бъдат забавни и ако си изнервена, това ще се отрази зле на цялата вечер. Направи си маска за лице и напълни ваната. Поглези се и се почувствай добре преди да е започнала срещата. Ако се чувстваш добре, ще изглеждаш добре, а да обичаш себе си е най-сигурният начин да си вдъхнеш самочувствие.

13. Разбери какво искаш

Разбери какво очакваш от срещата, преди да е започнала. Независимо дали търсиш просто приятел с екстри или сериозно гадже, добре е да го знаеш предварително. Можеш още на първата среща да изясниш това, което търсиш, за да знаеш и какви въпроси да зададеш. Ако знаеш какво искаш, ще изпратиш правилните сигнали на отсрещната страна и вечерта ще приключи успешно!

12. Потърси го в мрежата

Провери какво знае интернет за него, преди да го срещнеш на живо. Може да има криминално досие или просто да откриеш, че харесвате една и съща рок банда. Ако си късметлийка, може да откриеш и нещо за предишните му връзки. Каквото и да откриеш за него онлайн, постарай се да не разкриеш, че си прочела цялата му биография от интернет.

11. Кажи на приятелките си

Първо, за да знаят къде и с кого си била, ако случайно изчезнеш безследно. Второ, те ще ти осигурят цялата подкрепа и кураж, от които имаш нужда. Трето, ако срещата не мине според очакванията, трябва да имаш сигурен план за бягство.

10. Осигури си план за бягство

Представи си, че си излязла с мъж, който не спира да говори за бившата си приятелка. След няколко минути бърборене вече ти се иска да избягаш с всички сили. Тук твойте приятелки идват на спасителна мисия. Кажи на някоя от тях да ти се обади няколко пъти по време на срещата с абсурдно извинение, заради което да си тръгнеш. Готово!

9. Планирай облеклото си

Избери дрехите предварително. Имай няколко различни варианта и избери според това как искаш да си прекараш и това с какъв мъж ще излизаш. Нека ключово за облеклото да бъде и мястото, на което отиваш. Избягвай да носиш токчета, ако в плана за вечерта е включено много ходене.

8. Вземи си душ

Душът преди среща не само пречиства, но и успокоява. Използвай времето под душа, за да размислиш и да вземеш важни решения по отношение на срещата. А може би се налага да се обръснеш преди да излезеш (за всеки случай). Със сигурност ще се чувстваш много по-добре след един душ.

7. Изчисти си стаята

Целта на това е, не да го накараш да си мисли, че си идеалната съпруга. Това е време за теб. Често стаите ни са отражение на нас самите, така че се постарай. Окачи дипломата си на стената, а защо не и наградата за служител на месеца. Припомни си колко си готина и той няма да го пропусне!

6. Направи оценка на живота си дотук

Помисли къде се намираш сега и къде искаш да си. Това ще ти позволи да го попиташ всички нужни въпроси и нищо освен необходимото. Помисли си за бъдещето и това ще ти помогне да насочиш срещата натам, на където искаш ти. Това определено ще те направи много по-уверена.

5. Медитирай

Медитацията е един много успешен начин за релакс. Има толкова много варианти и методи за медитиране. Намери своя собствен и го прилагай всеки ден. Колкото по-спокойна си, толкова по-самоуверена ще бъдеш, а това води до усшена среща.

4. Дремни

Ако си твърде уморена от работния ден, дрямката е перфектен начин да набереш нови и свежи сили за предстоящата вечер. Според някои учени 20-30 минутната дрямка помага за по-добро настроение, прави те по-будна и по-активна за остатъка от деня.

3. Налей си питие

Това ще успокои нервите ти и ще те накара да се чувстваш по-комфортно. Все пак, не се напивай. Познавай границите си и не прекалявай.

2. Задоволи се

Друг начин да отидеш на среща свежа и уверена е като преди това си устроиш „частно парти“. Това ще те успокои и ще бъдеш сигурна, че няма да направиш грешка, за която после да съжаляваш. Освобождаването на ендорфините ще те накара да се почувстваш по-сигурна, ако се срещаш с някой, който не познаваш или пък познаваш от скоро. По този начин и няма да искаш да му се нахвърлиш в момента, в който го видиш, съветва thetalko.com.

1. Отмени срещата!

Точно така! Отмени всичко! Тази последна стъпка е много по-трудна, отколкото си мислиш. Интересното е, че е рецепта за сигурен успех. Ако се чудиш защо прекара толкова много време в подготовки, а сега отменяш всичко, това е отговорът: Ако се престориш на заета и по-малко достъпна, мъжът ще се заинтересова повече. Мъжете са привлечени от жени, които държат живота си в ръце, имат свой собствен график и не стоят на телефона с нетърпене той да звънне. Около 3-5 часа преди срещата му се обади и му кажи, че е изникнало нещо спешно, без да му даваш много обяснения. Не забравяй все пак да му кажеш, че държиш да се видиш с него през следващите дни.

Сега нервите ти са спокойни и можеш да спиш като бебе (засега).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА