Last news in Fakti

3 Февруари, 2017 01:44 1 017 0

Ленън и Йоко оживяват на големия екран (ВИДЕО)

  • джон ленън-
  • йоко оно-
  • бийтълс

Любовта на Йоко Оно с основателя на легендарната група "Бийтълс" Джон Ленън ще бъде претворена във филм с помощта на продуцента Майкъл де Лука, станал известен с ленти като "Социалната мрежа" и "Капитан Филипс", съобщи сп. "Холивуд рипортър".

"Сюжетът на кинотворбата ще се фокусира върху живи и актуални теми на любовта, мъжеството и на социалния активизъм в САЩ с цел да вдъхнови съвременната младеж", цитира изданието думите на Де Лука.

Сценарист на лентата ще бъде Антъни Маккартън, известен с работата си над филма "Теория на всичко" за живота на известния британски учен Стивън Хокинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА