Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 21:41 7 749 6

Имах афера с Хилари Клинтън (видео)

  • йоко оно-
  • хилари клинтън

Вдовицата на Джон Ленън обяви, че познава „интимно“ бившата първа дама на САЩ

Йоко Оно шокира репортери в Лос Анджелис. Вдовицата на Джон Ленън обяви, че познава „интимно“ кандидат-президента на Демократическата партия Хилари Клинтън.

Оно представи в Лос Анджелис колекция от чаши и чинии в Музея на модерното изкуство, но трябваше да отговаря на въпроси за мнението си за г-жа Клинтън.

Вдовицата на Ленън призна, че се е срещала с бившата първа дама не само по време на протести срещу войната във Виетнам в Ню Йорк през 1970 г., но обяви, че всичко е станало „много интимно".

Оно призна през смях, че е имала "флирт" с нея и призна, че избирането й "ще бъде голям напредък за правата на жените в Америка".

„Навремето споделяхме много от вижданията си за сексуално равенство и борбата срещу авторитарния, доминиран от мъже свят", обясни Оно.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Ужаст! Клипа е направо ...
  • 2 Диди

    0 0 Отговор
    Тая е мръднала доста.
  • 3 Соломон Вагенщайн

    0 0 Отговор
    Това недоразумение "помогна" на Джон да си отиде рано-рано от този свят. Сатанистка от кръга на тайното общество на Клинтови-Родшилдови дърпащи конците в целия свят.
  • 4 гошо

    0 0 Отговор
    Тази баба до каквото се докосне му е....... майката!!!!!
  • 5 Грую

    0 0 Отговор
    Да не дава Господ да се кандидатира човек за президент на САЩ и да изгуби!
  • 6 кроко

    0 0 Отговор
    Дърта изкуфяла хххххххххххх търси внимание!