Last news in Fakti

13 Ноември, 2011 15:44 1 318 0

Полицията на Острова лови престъпници с бира и e-mail

Британската полиция за пореден път показа, че познава слабите страни на престъпниците, пише в. „Сън“.

Служителите на реда в графство Дербишир заловиха 19 издирвани престъпници, като предложиха доставка на бира без пари.

Полакомилите се за безплатно пиво престъпници повярвали на рекламата в интернет, че могат да получат безплатно каса бира, разкрива в. „Дейли Телеграф“.

Полицаите пуснали писма с еднакво съдържание на няколко десетки електронни адреса, за които знаели, че се използват от апашите. В тях с рекламна цел се предлагало да им бъде доставена каса безплатно пиво.

За целта трябвало само да се обадят на приложения номер на маркетинг компания и да посочат времето и мястото, където ще им бъде удобно да получат пратката.

Тези престъпници дълго време ни се изплъзваха и затова използвахме различни тактики, заяви главният инспекторГреъм Маклафлин. Той уточни, че срещу задържаните има повдигнати обвинения за кражби с взлом, въоръжени грабежи и изнасилвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА