Last news in Fakti

18 Март, 2017 02:45 3 485 5

Енот в еротична реклама? Недопустимо!

  • енот-
  • съд-
  • видео-
  • русия-
  • еротика-
  • еротична реклама-
  • животни-
  • зоопарк-
  • съд-
  • дело

След снимките миещата мечка Томас започнала да проявява интерес към женски гърди

Енот в еротична реклама? Недопустимо! - 1

Руският зоопарк, който за втори път завежда дело срещу московско видео студио за нарушаване правата на животните, смята, че цялото общество трябва да следи за безобразия, като това енот да участва в еротична реклама, съобщава life.ru.

Зоопаркът, в който децата могат да хранят и галят животните, понякога дава под наем своите питомци на кинокомпании. Такъв е бил случаят и със студио "Арт-Мск", което "наело" животинчето през август миналата година. Тогава обаче зоопаркът не бил информиран за съдържанието на рекламата, в която енотът Томас щял да участва. По-късно станало ясно, че той е бил герой в еротична реклама, в която си е играл с полугол модел сред чаршафите на едно легло.

Енот в еротична реклама? Недопустимо!

"Нашата цел, като зоологическа градина, е да внушаваме любов към животните и потискането и унижаването им, под каквато и да е форма, е в разрез с нашите убеждения. Предотвратяването на подобни действия е задача на цялото общество. Считаме, че използването на миещата мечка в това видео е недопустимо и създателите на рекламата трябва да понесат отговорността си. Тъй като животното, което е принудено да се снима с полуголата актриса, не може само да защити правата си, нашият зоопарк се явява негов защитник", заявява директорът на зоопарка Виктор Трубкин в изявление, публикувано в социалните мрежи.

Говорителят на зоопарка Виктор Кирюкин казва пред Би Би Си, че след снимките енотът, се върнал травматизиран. "Направи ни впечатление, че той внезапно започна да проявява интерес към женски гърди", разказва той.

Трябваха ни два или три месеца, за да променим новото, неприемливо поведение на Томас. Сега той е щастлив, но преди беше тъжен, казва Кирюкин.

Така зоологическата градина започва своята съдебна битка с безсрамната компания, станала причина за душевните травми на енота.

Енот в еротична реклама? Недопустимо!

Видео компанията "Арт-МСК", обаче е на коренно противоположно мнение и нарича процеса "абсурден". Тя твърди, че Томас е откраднал сутиена на модела по време на снимките. Руски медии цитират мениджъра на студиото Валери Богатов, който пък има претенции, че са поискали обучено животно за снимките, но са получили Томас, който бил "млад и бягал през цялото време".

Зоопаркът казва, че е неморално да се смесва природата с еротиката. Мотото му е "Малките животни не са играчки" . Природозащитници се обявиха в подкрепа на енота Томас.

Енот в еротична реклама? Недопустимо!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШМЕ

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Говорителят на зоопарка Виктор Кирюкин казва пред Би Би Си, че след снимките енотът, се върнал травматизиран. "Направи ни впечатление, че той внезапно започна да проявява интерес към женски гърди", разказва той.
    И аз проявявам интерес към женските гърди , значи ли , че съм енот :)))))

    Коментиран от #3

  • 2 Психолог

    0 0 Отговор
    Значиии.....абе не значи, че си енот, ама е сигурен белег, че си дълбоко травмиран. Бързо при комшийката, да и разтъркаш ц.ците и ще ти поолекне. Ако не мине- пробвай комшийката с по- големите ц.ци. Там ще ти олекне.
  • 3 охооехаа

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ШМЕ":

    На снимките изобщо не личи енота да е нещастен? Така щастливо се е заврял в бомбите на моделката, че няма мерак изобщо да се махне от там... то кой ли нормален би се махнал от там? но твоят случаая е наистина травмиращ... и понеже не си енот, значи проявата ти на интерес към женски гърди се държи на стреса ти, породен от внезапното появяване на женски гърди пред очите ти. да си стоял близо до събличаща се жена? Ако е така, можеш да подадеш оплакване, че те е травмирала и си преживял истински ужас! Ако не си преживял ужас, а ти е било готино, най-добре не се оплаквай..! Енота не ми прилича да е нещастен и тормозен дори и еротично? Ако го оставят, няма да се откъсне от шешарките на мацката - бас държа.
  • 4 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Гледам и не вярвам на ушите си!Ако всичко това е взето на сериозно или те са идиоти или нас смятат за такива!
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    ЖИВОТНИТЕ С ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ ХОРАТА ! Това трябваше да е заглавието на статията !