Last news in Fakti

4 Април, 2017 14:33 5 339 2

Гробаря се оттегля от кеча (ВИДЕО)

  • гробаря-
  • кеч-
  • оттегля

Той е смятан за най-великия образ в кеча

Един от най-легендарните кечисти в историята Гробаря се оттегля от развлекателния спорт, съобщи „Сън“.

Това стана ясно след турнира „Кечмания“, който се проведе в неделя. „Кечмания“ е най-голямото събитие на Световната федерация по кеч.

Макар и мача му с Роман Рейнс да не беше за световната титла, Гробарят закри турнира. Във финалния мач той загуби от Рейнс, който беше едва втора негова загуба на „Кечмания“, в която има общо 25 мача.

Марк Калуей дебютира в Световната федерация през 1990 г. Той е специално поканен от собственика Винс Макмеън, за да представи образа на Гробаря. От тогава той е смятан за най-великия образ в историята на Световната федерация по кеч. Печелил е осем световни титли на федерацията. Най-впечатляваща е серията му от 21 поредни победи на „Кечмания“, която го превръща в най-великия изпълнител на турнира.

В момента Калуей е на 52 години. През последните години появите му във федерацията бяха свързани основно с „Кечмания“.

На финала на турнира той получи самостоятелни пет минути, с които да се сбогува с публиката. Поздрави към него изказаха легенди на федерацията като HHH и Мик Фоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тушибиян

    2 7 Отговор
    Пълна пародия

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.