Last news in Fakti

6 Април, 2017 18:03 2 262 3

Всяка снимка на Бионсе в Инстаграм струва... над 1 млн. долара

  • бионсе-
  • публикация-
  • социална мрежа-
  • най-скъп

Певицата оглави класацията за най-скъп пост в социалната мрежа

Всяка снимка на Бионсе в Инстаграм струва... над 1 млн. долара - 1
Снимка shutterstock

Вече можем да сме сигурни, че Бионсе управлява света. Американската изпълнителка бе коронована за господарка на социалните мрежи, след като оглави класацията за най-скъпа публикация в Instagram и Facebook, пише изданието "Ню Йорк Пост".

Всеки един пост, който звездата качва в социалните мрежи, се оценява на повече от 1 млн. долара. Това показват данните от нов доклад на D’Marie Analytics, компания, която следи социалните медии и броя потребители, които публикациите в тях достигат.

Изследването се базира на последователи, достъпност и брой кликове, определя Кралица Би за най-скъпата личност в социалните медии, подвиг, който е още по-впечатляващ, като се има предвид, че тя е едва 22-та в списъка на най-следваните потребители в интернет.

Миналата година компанията за проучвания на пазара NPD връчи титлата на Риана, обявявайки я за най-забележителна знаменитост, а за Бионсе бе отредено второто място.

Успехът на Бионсе вероятно, до голяма степен, се дължи на автентичността, която тя успява да внуши на своите фенове.

Един от най-големите пробиви на изпълнителката е новината, че чака близнаци, която направи истински фурор в мрежата. Съпругата на рапъра Джей Зи има 177.5 милиона фенове във Facebook, Twitter и Instagram. Снимката на голият ѝ корем стана най-популярната в историята, с впечатляващите 10.8 милиона харесвания.

С това си постижение носителката на 13 награди „Грами“ детронира Селена Гомес, която беше събрала 6.6 милиона харесвания за една снимка, на която пие газирана напитка, с текст от нейна песен на етикета. Публикациите на 24-годишната звезда на „Дисни“ се оценяват на 775 хиляди долара всяка.

Всяка снимка на Бионсе в Инстаграм струва... над 1 млн. долара


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    6 2 Отговор
    Гадна ми е, какво се снима с шкембака все едно ще ражда младенеца на Великден. А задника по начало и е отвратен като този на Дженифър Лопес

    Коментиран от #2

  • 2 Барабар Петко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    Прав си, едно хубаво качество имаме славяните и то е че не понасяме циганията, но уви при 3-4 милиона роми и още 3-4 милиона ромски рожбички ...... нещата не вървят на добре, на 41г съм и нямам деца, но вече мисля че е по-добрият вариян за да не ги мисля, то и средностатистическият българин вече е куче -материал
  • 3 Бай Шиленсън

    2 0 Отговор
    До скоро Бионсе си беше официален американски пропаганден правителствен проект, но с Обамата всичко свърши! Чичко й Тръмп едва ли ще я кльопа, като му знаем цветовите пристрастия ;)))
    Лошото е обаче, че на такива правителствени разработки хората се връзват и естествено им влияят нездрави политически сили!