Last news in Fakti

14 Юли, 2017 13:37 3 485 1

Ето ги! Бионсе показа близнаците за първи път (СНИМКА)

  • бионсе-
  • близнаци-
  • показа-
  • новородени-
  • сър картър-
  • руми-
  • джей зи
Ето ги! Бионсе показа близнаците за първи път (СНИМКА) - 1
Снимки: Instagram

Откакто близнаците на Бионсе и Джей Зи се родиха, светът тръпне в очакване да научи нещичко за тях, тъй като звездната двойка пази в тайна всичко свързано с малчуганите.

След като научихме имената им, а преди това разбрахме, че въпреки плановете на музикалното семейство, бебетата са се родили по-рано от очакването и то в болница, сега дойде и най-дълго чаканото събитие - гордата майка показа за пръв път пред света Сър Картър и Руми.

Това е първата публична поява на бебетата, които се родиха преди месец. Певицата качи снимка в Instagram, като към нея написа: "Сър Картър и Руми на един месец".

Снимката много напомня на онази, която може би ще остане в историята като "най-харесваната снимка на бременна в историята", с която R&B изпълнителката обяви пред целия свят, че отново е бременна. Тя събра над 11 млн. лайка.

След няма и 5 часа, след публикуването на новия кадър, той бе харесан от над 4 400 000 души.

Ето ги! Бионсе показа близнаците за първи път (СНИМКА)

Бионсе се е снимала с феерична наметка, а под нея се вижда електриковосин бански. На главата си носи син шлейф, който стига чак до петите ѝ. В стил "Мария Магдалена", тя е прегърнала близнаците до гърдите си.

Фонът с пищна флорална декорация, грижливо подкастрени храсти и безкрайна водна шир, някак пресилено подчертава факта, че звездата наскоро е станала майка.

Ето ги! Бионсе показа близнаците за първи път (СНИМКА)

Бионсе роди близнаците в средата на юни в болница в Ел Ей. Новината, появила се първоначално като слух, бе потвърдена от бащата на певицата - Матю Ноулс, който е и бивш неин мениджър.

Това е второто раждане за Бионсе, която заедно със съпруга си Джей Зи има 5-годишна дъщеря - Блу Айви.

Ето ги! Бионсе показа близнаците за първи път (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    4 1 Отговор
    Тая е с прекалено голямо самочувствие.На снимката се вижда грозната й кич рокля,децата едва се забелазват. Простотията по хората ходи.....