Last news in Fakti

24 Април, 2017 16:55 6 361 5

Нина Добрев без грам грим (СНИМКА)

  • нина добрев-
  • грим-
  • красота-
  • естествена красота-
  • гримира-
  • актриса

Актрисата участва в специална фотосесия, посветена на най-красивите жени в света

Нина Добрев без грам грим (СНИМКА) - 1
Снимка: shutterstock

Нина Добрев не се срамува да експериментира с нови гримове и прически за червения килим, но в реалния живот актрисата е много по-сктомна.

"В края на деня вие сте това, което ви прави красиви", заявява звездата от "Дневниците на вампира".

28-годишната актриса не се притеснява да експериментира с визията си за червения килим, но в реалния живот тя е доста по-естествена.

Добрев позира без никакъв грим в специална фотосесия на сп. "Пийпъл", посветена на най-красивите жени в света.
"Това, което има значение са вашата личност, аура и естественост", казва в интервю Нина.

"Чувствам се напълно комфортно да се показвам публично и в социалните мрежи без грим. Това е истинско. Когато имам много грим по себе си, обикновено е заради работата ми. Вкъщи просто оставям кожата си да диша", заявява актрисата, която изобщо не се притеснява да я видят бяз грим.

"Не мисля, че винаги съм се чувствала комфортно със себе си. Но след като пораснах, започнах по-малко да се интересувам. Чувствам се много по-добре в собствената си кожа сега", разкрива Нина.

Що се отнася до любимия ѝ трик за разкрасяване тя споделя: "Одри Хепбърн има едно изказване, че щастливите момичета са най-красивите. Вярвам, че това е истина. Усмивката ви е най-добрият ви аксесоар, затова се опитвам да я слагам всеки ден, ако мога".

Нина Добрев без грам грим (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2399

    13 3 Отговор
    Грима разваля жените, когато са напудрени ми приличат на прасета.
  • 2 Олигарха

    5 5 Отговор
    Най-мразим намацотена кифла с 3 кофи латекс върху нея. Таз Нина по принцип е пластмасова ама без грим е малко по-хубава, като цяло нищо специално и сензационно.
  • 3 Диди

    2 16 Отговор
    Пише...за най красивине жени в света. АЛО ,добре ли сте?Тя няма дори чар....за красота не може да се говори.На снимката,където изглежда без грим...мисля,че миглите са й гримирани.
  • 4 Vasik Atanasova

    1 5 Отговор
    ЦИГАНЕ
  • 5 хахо

    1 3 Отговор
    6a ia jasam