5 Юли, 2017 16:41 7 509 0

Нина Добрев секси пред и зад камерата (ВИДЕО + СНИМКИ)

  • нина добрев-
  • камера-
  • снимка-
  • хавай-
  • документален филм-
  • приключения-
  • опазване на околната среда-
  • еколози

Понякога работата е толкова забавна, че изглежда като безкрайно приключение

Нина Добрев секси пред и зад камерата (ВИДЕО + СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Нина Добрев, една от най-известните нашенки, които живеят извън пределите на родината си, се е отдала на екзотични пътешествия, но не забравя и за работата.

Облечена в бански от две части, тя стои зад обектива на камера, изключително съсредоточена, в това, което прави. Кадърът е уловен от обектива на фотографа Оушън Рамзи на плаж на Хаваите, където работят по филм, разказващ за приключенията и историите на хора, решили да се отдадат на екологията и опазването на околната среда. Проектът се казва Our Planet 360.

Нина Добрев секси пред и зад камерата (ВИДЕО + СНИМКИ)

Седмица по-рано канадската актриса от български произход за пореден път показа, че обича да се занимава с неща, които вдигат адреналина ѝ, като се осмели да се гмурне и да поплува сред акулите край бреговете на Бахамите.

Нина документира пътешествията си в профила си в Инстаграм и споделя какво е научила за морските създания и културните традиции на всяко място, което посещава.

Нина Добрев секси пред и зад камерата (ВИДЕО + СНИМКИ)

"Малама Хонуа се превежда като "с грижа за нашия остров Земя", но хавайският език е красив и комплексен. Малама Хонуа означава да се учим от уроците на островитяните, да се грижим и предпазваме всичко, което съставлява нашия свят: земя, океани, живи същества, нашите култури и нашите общности", написа актрисата към една от снимките, които публикува.

Очаква се в края на лятото Нина да стигне и до родната си България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА