Last news in Fakti

4 Май, 2017 02:45 4 169 0

Защо сладките пици стават все по-популярни?

  • пица-
  • шоколад-
  • ягоди-
  • сладко-
  • десерт

Опитайте нещо нестандартно - сладка пица

Защо сладките пици стават все по-популярни? - 1
Снимка: Shutterstock

През последните няколко години, в Италия се наблюдава тенденция да се предлагат разнообразни сладки пици. Това е една чудесна закуска или десерт, която ще задоволи всеки вкус. Сладката пица се прави от същото тесто или технология като традиционната, но вместо доматено пюре, тя е намазана с шоколад. Foodpanda подбра най-популярните сладки пици в света. Често напомнят калцоне, но нарязано на десертни парчета.

Сладка пица с шоколад - това е най-традиционната сладка пица, предлагана в Европа. Хрупкавият блат и течният шоколад ще ви накарат да преоткриете любовта си към пицата.

Карамелена пица с ябълки - представете си вкуса на печена ябълка, поднесена върху леко карамелизирано тесто и гарнирано с ванилов сладолед.

Бананова пица: този десерт е популярен в Южна Италия. Обикновено се сервира, поднесен с чаша ром.

Пица с ягоди, шоколад и карамел: човекът, който е открил това съчетания заслужава голяма награда. Тази десертна пица, съчетава хрупкаво тесто, намазано с шоколад и карамелизирани ягоди.

Криспи пица: Тази пица е любима на малките деца, защото е многоцветна. Гарниране е с множество цветни мини шоколадови бонбонки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА