16 Май, 2017 07:00 3 438 0

Вашият хороскоп за днес, 16.05.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • везни-
  • козирог
Вашият хороскоп за днес, 16.05.2017 г. - 1

Овен

Старайте се да разбирате и вниквате в позицията на хората, с които работите. Ако тя е различна от вашата, бъдете сдържани и не проявявайте излишна емоционалност. Така ще сте сигурни, че няма да изтълкуват погрешно думите ви. Ще имате възможност да разрешите личен проблем.

Телец

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Да подобрите отношението си към проблема на близък човек е нещо, което ще ви направи по-добри и сърдечни. Разчитат на вас за помощ. В личен план ви предстоят вълнуващи моменти.

Близнаци

Днес ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справяте с всяка ситуация, в която попадате, ще ви помогне и сега да решите изникнал проблем. Не се доверявайте на всеки, за да не попаднете в капан на измамници.

Рак

Текущите проблемите ще ги решавате в движение, като ще се стараете да работите така, че околните да остават доволни наред с вас. Ще се справите. В определени моменти ще срещате трудности в отношенията си с човек от обкръжението ви, но с компромиси и от двете страни ще ги преодолеете.

Лъв

Днес ще постигате конкретни резултати, както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Дева

Днес е изключително важно да владеете емоциите си, дори и това да е свързано с някои компромиси, които определено не са по вкуса ви. Мнозина от вас ще се радват на благоприятно стечение на обстоятелствата, което може да използвате за значителното увеличаване на приходите ви.

Везни

Днес правилната нагласа ще ви помогне, както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Скорпион

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Стрелец

Днес се съсредоточете върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Козирог

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече. Раздвижете социалния си живот, дори и това да е в противовес с очакванията на интимната ви половинка.

Водолей

Днес избягвайте стресовия начин на живот. По-добре се опитайте така да изградите служебната си програма, че да разполагате с време и за отмора и за срещи с приятели. На част от вас ще се наложи да постигнат съгласие с интимната си половинка по конкретни въпроси от личен или битов характер.

Риби

Днес голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен професионален или личен тандем с интимната си половинка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА