Last news in Fakti

14 Май, 2017 16:57 14 914 9

Щерката на Джако лъсна по "калинки" (СНИМКА)

  • снимка-
  • дъщеря-
  • майкъл джексън-
  • пеперуди-
  • голота
Щерката на Джако лъсна по "калинки" (СНИМКА) - 1
Снимка: БТА/АР

Тя е популярна с бунтарския си нрав и независим дух и продължава да заявява и отстоява позициите се този път за голотата. 18-годишната дъщеря на починалата легенда на попа Майкъл Джексън – Парис, побърза да забърка поредната новина като си пусна селфи топлес в социалната мрежа.

Тийнейджърката имаше благоразумието да покрие зърната си с емотиконки калинки, но това сякаш само засили интереса към селфито. На кадъра Парис е полегнала на слънце в компанията на кучето си Коа и е написала: „Събирам тен в компанията на кутрето“.

Въпреки че тялото на Парис е приятно за окото, голотата ѝ не бе посрещната радушно от всички. Сред коментарите имаше и критики към поведението на младата дама, които тя не остави без отговор.

„Има други неща, на които да се ядосвате като опустелите плажове и всичко, което прави Тръмп“, написа тийнейджърката на друго свое топлес селфи, което качи малко след първото.

Не особено доволна от резултата Парис продължи да философства по темата за голотата като добави:

„Голотата е начин да се върнем към природата, да изразим същността си, да бъдем по-здрави и дори е била сведена до философия. Голотата е част от това, което ни прави хора. Лично мен ме прави по-близка до Майката Природа. Често съм гола, когато се занимавам с градината. Това е красиво нещо и не трябва да бъде възприемано непременно като нещо сексуално, защото повечето холивудски звезди го правят с тази цел.

Не само тялото ви е храм и трябва да бъде боготворено, но е част женската ви природа и начин да изразите себе си по собствен начин без значение дали по-консервативно, носейки дрехи или като показвате плътта си“.

Щерката на Джако лъсна по "калинки" (СНИМКА)
Снимка: instagram


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гад

    24 7 Отговор
    Мъка, тя като батерия от 4,5V.

    Коментиран от #2

  • 2 Dj Raymond

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гад":

    Е, не е чак толкова зле де :)
  • 3 брей,брей

    25 3 Отговор
    Ако ги намаже с йод ще и минат...
  • 4 Titts

    6 1 Отговор
    Emm arni sa cockite ...
  • 5 Шампиона

    9 3 Отговор
    Тая, няма как да е дъщеря на Майкъл..Дори майката да е бяла, бащата си е нига, и щеше да е мулатка най-малкото..
  • 6 Деян Неделчев

    9 12 Отговор
    Каква батерия бе хомбре? Легнала по гръб с вдигнати ръце... Ти виждал ли си на живо жена в тази поза някога? Като гледам доста прилични гърди има. Баща ѝ пък е най-белия нига който е живял на земята. Щом маймун се избели, защо да не го направи и мулатка. Като го знаем Майки колко нежен беше, може да е просто осиновена.... Дано не ѝ е посягал като малка, че го имаше този апетит към невръстните........

    Коментиран от #9

  • 7 Пръч

    1 0 Отговор
    Искам да и сипя на мишниците
  • 8 jambazina

    1 2 Отговор
    Лапам мухи, лапам калинки...
  • 9 Нямаше го

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Деян Неделчев":

    След като почина, оная смрад си призна, че е лъгала за пари. Цял живот живя като го мислеха за педофил, без да е. Педофилите в политиката, цял живот живеят, без да ги мислят за педофили.