Last news in Fakti

23 Юли, 2017 00:30 24 057 13

Защо жените харесват да гледат порно с жени или тройки?

  • жени-
  • секс-
  • порно-
  • тройка-
  • бисексуалност
Защо жените харесват да гледат порно с жени или тройки? - 1
Снимка: Shutterstock

По-малко жени, отколкото мъже гледат порно редовно, въпреки че повечето жени всъщност гледат порно, но не са склонни да говорят за това. Възходът на интернет порното е направил видеоклиповете за възрастни да са еднакво лесно достъпни както за мъжете, така и за жените.

Според едно скорошно проучване на женските порно навици от цял ​​свят може да се разкрие много за техните минали преживявания и сексуални фантазии.

Въпреки, че жените не говорят за това, половината от младите пълнолетни жени (на възраст от 18 до 26) са съгласни, че гледането на порно е приемлив начин за изразяване на сексуалността. Женската аудитория на порно клипове намалява при 45-54, 55-65, 65 + възрастови групи, в сравнение с мъжете.

Увеличението на зрителската аудитория, специално при порното с лесбийки и тройки, сред жените във възрастовата група 18-26 може да се обясни с края на пубертета, когато се експериментира с бисексуалността или момичетата се чувстват по-удобно при еднополовите срещи. Тези срещи са по-популярни в университета, където експериментирането е превърнато в ритуал. В проучване, публикувано в списание „Психологията на жените“, се коментира, че явлението хетеросексуалните жени да се целуват една друга, е често срещано сред жените в университетите, защото студентските години са време за експерименти. Това е било мотивирано от възможността да привлекат мъжко внимание.

Този интерес към бисексуалността може да продължи и след университета и е установено, че се забелязва в сексуалните фантазии на жените. Учените открили, че 60% от хетеросексуалните жени са били привлечени от други жени, 45 % са били целунати от друга жена, а 50 % имат еднополови сексуални фантазии.

Изследователите са на мнение, че жените са по-открито привързани към други хора от същия пол. Това дава възможност за интимност, а дори и за развитие на романтични чувства.Следователно тези сексуални фантазии и чувство за интимност и романтика с друга жена са проектирани върху порно навиците. Жените в момента съставляват 24% от зрителската аудитория на порно индустрията. Жените-зрители непрекъснато се повишават и начинът, по който те се ангажират със съдържанието на видео клиповете за възрастни, продължава да бъде интересна тема за изследователите.

Доказано е, че лесбийското съдържание е най-популярно сред жените. От гледна точка на най-често търсеното съдържание в мрежата от жени е "лесбийка" и "тройка". Жените гледат повече порно между еднополови и също така проявяват предпочитания към по-груб секс. "Hardcore" и "груб секс" са в топ 10 категории, разглеждани повече от жените в сравнение с мъжете. Обикновено тези категории се свързват с мъжката аудитория.

Не всички жени обаче имат един и същи сексуални фантазии и не всички жени предпочитат хардкор порното. Женското сексуално желание е сложна тема, която е уникална за всяка жена. Едно нещо, с което всички ние можем да се съгласим е, че порното все по-малко е табу за жените, като все повече и повече от тях публично изразяват своите сексуални фантазии и желания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    20 3 Отговор
    С теб и с колежката ти Събина,можем да направим неща,за които мноого хора да ни завидят!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Дедо МъдрЮ

    29 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vulpes":

    Младежо не разбра ли статията !? Те двете, ще правят, а ти ще си щасливец, ако изобщо ти позволят дори да погледаш ;)
  • 3 Коко

    21 3 Отговор
    Ако тази статия е вярна и отнесем това и към мъжете то тогава моята теория, че гейството е обратим процес е вярна. Не се раждаш гей, ставаш такъв и можеш отново да станеш нормален при определени условия.

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Еми

    1 4 Отговор
    Става въпрос за мъжка фантазия.
    Няма лошо! ;)
  • 6 Шляхтиц

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Vulpes":

    До Вулпес. Ако го направите, искам само да гледам.
  • 7 Киъ

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Коко":

    Да "определеното условие" е да си почешеш по нормалния начин задника като те сърби.
  • 8 Жена

    9 2 Отговор
    Глупости на търкалета!!!Не познавам такава жена,която да обича да гледа секс с жени . Няма значение дали са двойки ,тройки и т.н.За тройка на жена с двама/и повече/ мъже- да!!!

    Коментиран от #10, #13

  • 9 Име

    14 0 Отговор
    Всяка цивилизация рухва, когато сексът стане предмет на научни открития, експерименти, доказателства, статистика.

    Коментиран от #12

  • 10 Еми6738

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Жена":

    И аз това казвам!
  • 11 ЛУД ИДИОТ

    3 0 Отговор
    Защото жените знаят какво искат жените.
  • 12 ЛУД ИДИОТ

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Име":

    Значи е дошло време.
  • 13 И аз мисля така

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Жена":

    И аз мисля така аз съм момиче и изобщо не бих искала да видя жена в порното което гледам и като прочетох това се запитах тоя дето го е писал ли е повреден или аз