Last news in Fakti

23 Август, 2017 15:09 7 835 6

Марая Кери с гола корица в списание

Обвиняват я, че е прекалила с фотошопа

Марая Кери с гола корица в списание - 1

Марая Кери е поредната звезда, която реши, че може да заблуди феновете си. 47-годишната певица изглежда неотразимo във фотосесия за сп. Paper, но реалността е друга. На кадрите за изданието Марая позира само по бикини и мрежест чорапогащник, а пищните й гърди са прикрити от косата й. Както сами може да видите, тя е с тънка талия и стегнати бедра.

Марая Кери с гола корица в списание

Но снимка, заснета на скорошно нейно участие в Лас Вегас, показва как всъщност изглежда Кери, която е майка на 2 близначета.

Разликите между кадрите в сп. Paper и тези от концерта й в Caesars Palace са толкова очевидни, че няма как да не я обвиним, че е прекалила с "Фотошопа".

Марая Кери с гола корица в списание

Потребителите в социалните мрежи също не останаха безразлични. Повечето от тях са на мнение, че Марая злоупотребява с коригирането, пише iWoman. Ето и малката част от коментарите им:

"Защо толкова много "Фотошоп". Ти си красива такава, каквато си"

"Приеми тялото си или отиди на фитнес"

"Тези снимки щяха да ми харесват повече, ако беше показала повече истинското си Аз. Може би, ако беше коригирала само малки несъвършенства като белези, но не и цялото си тяло. Мими, нека по-младите фенове да има нещо, към което да се стремят!".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Родопа

    10 1 Отговор
    Грух, грух !
  • 2 Иван Господинов

    6 1 Отговор
    Е к'во па толкоз. 50 кила с Фотошоп се свалят за няколко минути а с фитнес .... години и я стане я не плюс увиснала кожа, погрозняване и състаряване .
  • 3 Защо я показвати

    6 3 Отговор
    Винаги е била грозна

    Коментиран от #4

  • 4 За да я видими

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Защо я показвати":

    Така и, ти си най-квасиФ/а
  • 5 Гост

    4 1 Отговор
    Кат някоя биволица е!
  • 6 Лост

    3 1 Отговор
    Ко плюйте бре, много си е добре жената! Ко искате- скелети от Освиенцим?!