29 Декември, 2011 16:20 2 799 1

Репетиция на метъл група събуди мъртвец

  • мъртвец-
  • морга-
  • метъли

В една от моргите на украинския град Симферопол на полуостров Крим вкаран по погрешка в моргата дошъл на себе си по време на репетиция на метъл група, съобщава местния седмичник "События".

Метълите репетирали редовно в моргата със знанието и съгласието  на шефовете там. В крайна сметка, никого не безпокояли.

Този път обаче, дали от репетицията, дали от друго, човекът дошъл на себе си и започнал да блъска по вратата на хладилната камера, в която бил затворен.

Патолози коментират, че макар и рядко, има случаи, в които мъртвопияни биват считани за мъртви.

Интересното е че след случката никой не бил виждал металите, а украсените със сатанински символи барабани останали без собственик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 метал-ист

    0 0 Отговор
    Така е,вярно е-истинският метъл и рока в частност наистина могат да вдигнат някого и от моргата,и изпод 2-та метра земя!