Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 00:30 4 878 5

Пушещите марихуана правят повече секс

  • секс-
  • марихуана-
  • наркотик-
  • алкохол

Двойките, които пушат марихуана, правят двойно повече секс

Пушещите марихуана правят повече секс - 1

Двойките, които пушат марихуана, се радват на по-пълноценен интимен живот и правят секс много по-често от останалите, които не посягат към тревата, разкрива ново проучване, публикувано в "The Journal Of Sexual Medicine". В изследването, направено сред над 50 000 американци, били зададени въпроси като колко често правят секс и колко пъти са осъществили полов акт за последния един месец, както и дали пушат марихуана или не. Резултатите показали, че мъжете и жените, които употребяват лекия наркотик, се радват на по-пълноценен интимен живот от другите. И колкото по-често пушели марихуана, толкова повече секс правели.

Според статистиката жените, които посягат към тревата, правят секс повече от 7 пъти месечно, а останалите - около 6 пъти за същия период. Според данните от проучването двойките, които пушат марихуана, правят секс с 20% повече от другите.

Засега не е ясна причината за този факт, но според друго проучване тази част от мозъка, която отговаря за либидото, се стимулира от марихуаната. Друг фактор, който влияе на сексуалния ни живот, са задръжките, а при употребата на наркотици, дори и леки, или алкохол, те значително намаляват. Но специалистите, провели изследването, за момента не разполагат с достатъчно категорична информация, за да посочат точната причина и връзката между марихуаната и секса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като запецна и докат ме пусне

    12 5 Отговор
    Не ве, секса си е същия - 2 пъти седмично, обаче прдължава 2-3 дена...
  • 2 фен на васик атанасова

    14 5 Отговор
    Те да вземат да я легализират.
  • 3 незнайко

    9 4 Отговор
    Точно тази статия беше необходима на подрастващото поколение !!! ДЕМОКРАЦИЯ И ПАК ДЕМОКРАЦИЯ !!! Това, че наркоманията е бич, никой не се замисля . Важното е да има пари в новините !!!
  • 4 Алфа Ромео

    4 1 Отговор
    Не знам ама аз като дръпна малко, предимно от приятели, самолета ми хабер няма да излети. по-мек е от всякога, за вдигане се вземат по-хард работи. Действа ми успокояващо, и после изяждам по две кила храна, ама верно такъв интензивен вкус на храната не можеш да усетиш никога ако не пафкал.
  • 5 Отивам да запаля едни колежки

    2 2 Отговор
    Пушещите от секс, ползват марихуана - това е вярното заглавие!!!