Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 11:30 4 525 8

Катрин Вачева за Мис България 2017: Това момиче стои като мумия

  • мис българия-
  • мис силикон-
  • катрин вачева-
  • тамара георгиева-
  • скандал

Мис Силикон 2009 не пощади новата Мис България

Дори носителката на титлата Мис Силикон 2009 Катрин Вачева не остана безмълвна по отношение на новоизбраната Мис България.

„Когато ти слагат короната „Мис България“, никак не върви да нямаш огледало, да не погледнеш и коригираш недостатъците си преди един толкова сериозен конкурс. Организаторите се опитваха да я оправдаят с лоша снимка, но това е комично и несериозно, все пак никой не се уповава като мнение само на въпросната снимка“, каза Вачева, цитирана от Novini.

Тя дори описна подробно недостатъците в лицето на Тамара Георгиева: издължена, леко грубовата челюст, дълга брадичка, несъразмерни устни.

„Съжалявам, че го казвам, но в нея няма никаква емоция, никакво излъчване, къде е живецът, блясъкът, радостта, ако щеш, в това лице, след като е новата "Мис България, питам аз? Освен това се вижда с просто око, че има филъри или ботокс в лицето. Няма естествена гримаса, едва се усмихва, едно такова изкуствено. Бумът, който сега се случва около Тамара, преди години се случи и около името на Антония Петрова. С тази разлика, че Антония има дар слово, говори като политик, има присъствие и харизма. Тук не говорим за красота – трябва да имаш присъствие. Остави го даже кривия нос – пластични хирурзи колкото искаш. Но тя не ме грабва като личност“, категорична е отличената с Мис Силикон Вачева.

Тя продължи с тирадата си, като предложи на новата Мис да се откаже от короната си.

"По-добре е да се откаже от короната и всичко да стихне. Все пак толкова хейт, колажи, непрекъснато обсъждане не се понасят лесно и не е приятно, а да вървиш напред със запушени уши не е най-добрата опция за една „Мис България“."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митьо Пищова

    16 3 Отговор
    След като прочетох изказванто на Катрин Вачева относно новата Мис България се сетих за поговорката : " Присмял се хърбел на щърбел ! "
  • 2 до Катрин Вачева

    15 0 Отговор
    ти па си много убава да знаеш ...
  • 3 Гост

    7 0 Отговор
    Това все пак е мис Силикон,а не е мис красота.Има разлика
  • 4 обектив

    14 0 Отговор
    Да смешно е точно тази силиконка да дава оценки, но пък има право. Тази нова миска Тамара няма грам, атом излъчване дори ! Няма сексапил сякаш е от пластмаса ! Не коментирам красотата тя е абстрактно понятие и за всеки е различна, а и тя сама се определи, като "нетипично красива" ;) ...излъчването коментирам.
    Гледам я снощи при Слави, той принципно има много слаб ангел и когато край него има сексапилна жена с излъчване губи ума и дума и се празни в гащите, а снощи пълно безличие, дори Евгения Минчев да седеше срещу него щеше да има повече ефект !
    Друго, което ме втрещи, че най-важното за тази PVC кукла бе, че сега била най-известния човек в България !?!?!? Куха работа, куха та чак не дрънка !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ivoeco

    5 0 Отговор
    От коя дупка изскочи този ихтиозавър!!!Ха от басейнааа!
  • 7 сойкаПрисмехулка

    2 0 Отговор
    Абе спорно е коя е по-грозна. И двете са мумии. Едната е Тутан, а другата Камон.
  • 8 Пичкар

    1 0 Отговор
    Ай стига с таа миска бре...
    Удри две рикии и я викни да ти свирне,малий,егаси кефа.