3 Декември, 2017 19:57 5 581 8

На Андрей от Бали не му дреме за вулкана (СНИМКИ)

  • бали-
  • андрей-
  • андрей едрев-
  • вулкан-
  • българин

Българинът заминал за екзотичния остров, защото в страната ни не се чувствал уютно

Риалити героят от „Островът на изкушенията” Андрей Едрев е безспорно най-атрактивният българин, за който Бали е втори дом. Островът се прочу тези дни и с изригналия вулкан Агунг, който продължава да изхвърля пепел на височина 4000 метра и блокира десетки хиляди туристи.

Властите повишиха тревогата и призоваха 100 000 души да напуснат район в радиус от 10 километра от кратера на вулкана. Българинът обаче, не се бои от вулкана и няма намерение да напуска острова.

Едрев избягал от цивилизацията и месеци обикалял Бали и съседните острови с най-добрия състезател по лов на риба с харпун на Хърватия Деян Срвеко. При пътешествието се засекли дори със специалните части на Индонезия, наречени BRIMO, отиващи да подсигурят и охраняват президента си.

Имали близки срещи с малки и големи акули, мантии, делфини, морски костенурки. Андрей има над 5000 снимки и над 50 часа видеа под водата. Черешката на тортата била изненадващата му среща с 6-метрова китова акула-бебе, която се появила от нищото на два метра зад него.

Авантюристът описа приключенията си из Индонезия в книгата „Островът”, предизвикала фурор.

Андрей знае за Бали дори повече от местните. Развежда туристи по девствените плажове, води търсачи на силни усещания на гмуркане. Катерил е и склоновете на Агунг, преди вулканът да се събуди и да започне да изхвърля пепел в небето.

Отдава под наем вили с красиви имена — „Девата” и „Добро”. Започнал на шега, но се оказало, че много българи искали да видят рая Бали на живо, и бизнесът тръгнал. Тук са гостували сървайвърката Силвия Радулова и певицата Рут Колева. Едрев вече посреща гости от цял свят — Русия, Австралия и Южна Африка.

Андрей си има и половинка — архитектурната дизайнерка Гергана Сапунджиева, която го е дарила със син Александър и дъщеря Бориса, родена в Панагюрище през лятото на 2016 г. Била на косъм от смъртта, наложило се Едрев да вдигне скандал на пловдивски лекари, за да получи информация за малката, която по спешност била транспортирана под тепетата. Слава богу, нещата приключили с хепиенд.

България не е уютно място за мен заради политическите боричкания, затова ще гледам следващите години да стоя далече от това място, казва най-известният българин на Бали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Тодор

    27 0 Отговор
    Да са живи и здрави! И аз бих отишъл там, няма
    нужда от топлофикация, зимни дрехи и т.н.
  • 2 Милен

    8 6 Отговор
    Набора е велик.

    Коментиран от #4

  • 3 Алфа Ромео

    10 0 Отговор
    Много е красиво, бих отишъл но не мога да си го позволя финансово.

    Коментиран от #5

  • 4 Vasik Atanasova

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Милен":

    кой набор е този 69 ли е ?
  • 5 Vasik Atanasova

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Ромео":

    да отидеш че да те ухапе някой насекоми и да се тресеш с температура
  • 6 Дядо Йоцо

    6 3 Отговор
    Половината ви снимки са от преди 2/3 години. Като сте решили да пишете за някой и да публикувате снимки поне използвайте нещо ново. А относно този измислен "герой" г-н Едрев писането е само загуба на време.
  • 7 ултра

    4 0 Отговор
    Андрейчу ще го запомня само с култовата фраза: колкуту и да й даваш на една жуна, тя винаги ша иска пойчи!!! А иначе - евала за авантюризма му!
  • 8 Garrincha

    6 0 Отговор
    Андрешко ... къде се е скатал :)) ... харчи бандитските парички на Бали - вилички дава под наем ... гости среща ... На Резово кръчмичката върху скалите му я развалиха и ся ний обиден ... и там посрещаше лични и по-лични народни другари ... Жоржа ... Ганчев ... и други ... да е жив и здрав - оправен е !!!