Last news in Fakti

9 Януари, 2012 16:48 943 0

Йосиф Кобзон у нас на 6-ти март - Видео

  • йосиф кобзон

Йосиф Кобзон ще пее руски романси в зала "България" по случай Деня на жената. В програмата на концерта на 6 март от 19.00 часа са и емблематични песни от репертоара на популярния изпълнител.
Това съобщават организаторите от музикално-продуцентската компания "Жокер медиа". Билети - на цени от 10 до 50 лв. - ще се продават от утре на касите на НДК и зала "България", както и на www.eventim.bg.  
Певецът, признат като най-титулуванияt артист на Русия, е изнесъл и рекордните 12 концерта в един ден. Може би най-известната му песен си остава "Мигове" от популярния сериал "17 мига от пролетта".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА