Last news in Fakti

13 Май, 2016 16:34 5 442 0

Йосиф Кобзон: Бившата жена на Путин се е омъжила повторно

  • владимир путин-
  • йосиф кобзон-
  • бившата жена на путин-
  • людмила путин

Преди време руският президент заяви, че личния му живот не интересува хората и няма да коментира брака на Людмила

Йосиф Кобзон: Бившата жена на Путин се е омъжила повторно - 1
Снимка Архив АП/БТА

Певецът и депутат от Държавната дума Йосиф Кобзон потвърди информацията, че бившата съпруга на руския президент Владимир Путин се е омъжила отново, пише сайтът "Нюз.ру".

По време на посещение в Агинския окръг на 13 май певецът изрази своето недоумение, защо руският президент пази в тайна личния си живот.

"Президентът не е лицемер, той е много отворен човек. Аз не разбирам защо той не разкрива личния си живот", каза Кобзон за руското издание „Собеседник”. "Хората биха го разбрали. На пресконференция той заяви, че обича и ние обичаме. Всеки вече знае, че бившата му съпруга Людмила се омъжи повторно ... А той е женен за Русия".

През януари „Собеседник” съобщи, че 58-годишната бивша първа дама се е омъжила за 37-годишния Артур Очеретни – ръководител на Център за междуличностни отношения и на издателска къща.

По време на телевизионната „Пряка линия” през април, Путин бе попитан кога ще предостави на руснаците новата първа дама на страната.

Тогава държавният глава отговори, че "нещата, които се отнасят до личния ми живот не интересуват хората и не са от първостепенно значение. Но, може би, някой ден ще мога да задоволя любопитството ви."

Коментирайки информацията за новия брак на бившата му съпруга Людмила, президентът каза, че всичко е наред и "тя е щастлива с живота си".

Той шеговито заяви, че първо трябва бившата му съпруга да се задоми отново, а едва след това той ще мисли за себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА