14 Декември, 2017 07:00 4 064 0

Вашият хороскоп за днес, 14.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си над колеги, делови партньори и любимата си половинка.

Телец

Днес в случай, че не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение. Не отлагайте наложителните промени в професионалната сфера.

Близнаци

Днес уредете навреме някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план. Обогатявайте по всякакъв начин умствените си способности, като се опитвате да се насочите в осъществяване на проект само в една посока. Внимавайте с финансовите операции.

Рак

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки. Не отлагайте даден ангажимент.

Лъв

Днес стриктно изпълнявайте възложените задачи на работното ви място и може да получите повишение. Можете да постигнете много, само ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока. Вие сте оригинална и находчива личност, която ще има успех и благодарение на чара и обаянието си.

Дева

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в професионално отношение. Находчивостта ви ще спечели на ваша страна подкрепата на високопоставена особа.

Везни

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в професионален или материален план. Постарайте се да не изпускате нервите си, за да не нараните човек, който най-малко го заслужава. Радостна вест вечерта.

Скорпион

Днес с искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен и професионален план. Не влизайте в открит конфликт с началници и високопоставени особи. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Стрелец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в професионалната сфера го изискват. Но, именно перфекционизма ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Козирог

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания в професионалната сфера, за да можете спокойно да се надявате на повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Стремете се да сте по-толерантни към близките си.

Водолей

Днес с амбициозното си отношение можете да постигнете невероятни върхове в професионалната сфера. Концентрацията ви ще бъде подложена на изпитание, но в крайна сметка ще свършите всичко в срок. Не отказвайте помощ на ваш добър приятел.

Риби

Днес мнозина от вас ще имат потребността да бъдат в помощ на най-близките до себе си особи. Като че ли твърде често подавате ръка на нуждаещите се, не само от вашето обкръжение, но и на напълно непознати личности. Обърнете внимание и на собствените си нужди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА