15 Декември, 2017 07:00 4 174 0

Вашият хороскоп за днес, 15.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес ще сте твърде ангажирани със задачи от професионален характер, които няма да търпят отлагане. Препоръчително е да сте максимално предпазливи в действията си, защото едва ли ще успеете да се справите с всичко планувано за кратките срокове, които самите вие сте си поставили.

Телец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на значителен възход в професионалната сфера. Успехите ви като че ли повече ще се дължат на желанието ви да постигнете конкретен напредък, както и на енергията, с която подхождате при изпълнение на делата си на работното място.

Близнаци

Днес родените под този зодиакален знак ще са имат доста работа. Амбициозните ви проекти ще са на високо ниво, особено ако подходите да бъдат такива и при осъществяването им. Стремете се към чувство за организация и лидерство. Адаптирайте се към настъпващите промени.

Рак

Днес мнозина от вас ще сблъскат с проблеми на работното място. Бъдете последователни и всичко ще си дойде на мястото. Наложително е да уважавате желанията на интимната си половинка, защото получавате и вие същото в замяна.

Лъв

Днес за вас ще е продуктивен в професионалната сфера. Амбициите ви ще са осъществени с цената на голяма борбеност и постоянство. Наложително е на този етап от време да спазвате дисциплина на работното си място, защото едва ли липсата ви на ангажираност ще се понрави на началниците ви.

Дева

Днес развивайте творческия си потенциал. Стремете се към постигане на траен баланс в професионалната сфера, защото само така можете да се надявате на финансов просперитет. Възможно е мнозина от вас да имат усещането за самота или разграничаване от близкото обкръжение.

Везни

Днес е подходящ за постигане на известна самостоятелност, особено ако до момента не сте в особено благоприятна позиция на работното си място. Стабилността ви в материалната област не е гарантирана, така че внимателно преценете до къде се простират обективните ви възможности за инвестиране.

Скорпион

Днес мнозина от вас ще водят интензивен начин на живот в социален план. Стабилно и уравновесено ще е положението ви, ако работите сериозно и при добра организация. Нови възможности в професионалната сфера, където всеки ход от ваша страна може да ви донесе добри финансови постъпления.

Стрелец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да постигнат завидна самостоятелност и напредък в планираните професионални инициативи. Ще можете спокойно да се радвате на стабилност, особено ако сте останали верни на себе си.

Козирог

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще трябва да се справят с доста строгото си обкръжение в професионалната сфера. Напълно възможно е да ви се наложи да се преборите с ограничения, спънки и препятствия, които по скоро ще са по-скоро причинени от ваши зложелатели.

Водолей

Днес мнозина от вас навлизат в нов период характерен с промени и развитие в професионалната сфера. Стремете се да изграждате стабилност, независимо от факта колко трудности трябва да преодолеете преди това. Морална подкрепа от любим човек.

Риби

Днес избягвайте поемането на рискове, които заплашват стабилността ви във финансов или личен план. Не е изключено да сте подвластни на емоции, които да ви направят разсеяни на работното ви място. Стремете се на този етап от време да контролирате разходите си и да не давате заеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА