18 Февруари, 2018 07:00 9 204 0

Вашият хороскоп за днес, 18.02.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Днес ще получите предложение за пътуване от близки или приятели. Не пропускайте тази възможност да се забавлявате. Ако се откъснете от сивото си ежедневие, ще сте по-ентусиазирани за работа.

Телец

Денят ви ще бъде изпълнен с хубави преживявания. Покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще спечелите приятели. Ще се разнообразите сред природата, черпейки от нейната сила, енергия и мощ.

Близнаци

Днес забравете за проблеми и неприятности. Изразете любовта и грижите към постоянния си партньор, обградете го с нежност и ще създадете прекрасна атмосфера около себе си, в която и други ще се чувстват уютно.

Рак

Не прекарвайте този ден вкъщи. Времето е подходящо за излет в планината или спортни занимания на открито. Вечерта отидете на културно мероприятие. Не подценявайте здравословен проблем.

Лъв

Денят ви ще е изпълнен с положителни емоции. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Не пренебрегвайте стари болежки.

Дева

Днес излезте на чист въздух. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

Везни

Този ден ще ви носи само положителни емоции. Ще се срещнете с хора, с които не сте се виждали от доста време и с които имате доста хубави спомени. Ще решите и проблем, който от доста време ви притеснява. Не поемайте на дълъг път.

Скорпион

Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора, за необвързаните – вероятно е да срещнат любов от пръв поглед. Общувайте с хората около вас пълноценно.

Стрелец

Днес не отказвайте покана за разходка сред природата. Чистият въздух и физическото натоварване ще се отрази благоприятно на организма ви и ще ви зареди с енергия. Обърнете внимание и на интимната си половинка, зарадвайте го с мил жест или подарък.

Козирог

Добра новина ще подобри значително вашето настроение. Притесненията, които ви бяха обхванали през последните дни, ще изчезнат. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Водолей

Денят ви ще премине в спокойна атмосфера и домашен уют. Отделете време за членовете на вашето семейството, като ги поглезите с любима храна и специално внимание. Отлично здраве.

Риби

Стремете се през този ден да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите, като предприемете пътешествие на любимо място при любими хора или просто да се поглезите с любима храна и да помързелувате.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА