17 Февруари, 2018 11:05 23 667 23

Нора Недкова набила Кулагин в дома му

  • кулагин-
  • черешката на тортата-
  • недкова-
  • бой

Това стана ясно от пост на плеймейтката в социалните мрежи

Последната седмица предаването "Черешката на тортата" буквално стигна дъното с гостите си. Скандалната плеймейтка Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин шокират вече четири дни подред с непристойно и гнусно поведение. Двамата не спират да влизат в преки хамалски конфликти.

Сряда и четвъртък бяха дните, в които участниците гостуваха именно на Недкова и Кулагин. Двамата се опитаха да демонстрират висока класа и луксозен живот, но единственото, което постигнаха, бе погнуса от страна на зрителите и навличането на гнева им, пише "Блиц". Простоватото им поведение на моменти толкова вбесяваше останалите гости, че им се наложи на няколко пъти да им направят по-остри забележки.

Люси дори не сдържа нервите си и вчера помоли "индивида" Кулагин да излезе да пуши цигара по време на изненадата на Недкова. Плеймейтката пък най-демонстративно го лиши от основно ястие.

Първата вечер звездите гостуваха на Алфредо Торес. Блондинката и гримьорът прекалиха с алкохола и започнаха да се замерят с храна и да се заливат с вино. Оказа се, че това не е бил пиковият момент в предаването и той е останал скрит от очите на зрителите.

Недкова пусна скандално разкритие за вечерята във Валентин. Тя е набила гримьора в собствения му дом, след като е барикадирал там нея и останалите гости.

Ето какво сподели самата Нора в социалните мрежи:

"Сега аз искам да изкажа моето възмущение! Жалко е как едно предаване манипулира зрителя. Жалко е, че в България хората си вадят изводи от монтирани 40 мин.откаcи! Много неща, които се случиха и казаха, както в моята,така и в други вечери, не са показани.Провокациите, скандалите и невъздържаното поведение на един от участниците, а акцентът е поставен върху отделни, умишлено орязани моменти, които ме представят в светлина, далеч неотговаряща на същността ми. Защото само аз и екипа знаем какво се случи вдействителност.Знам как бяхме барикадирани в дома му след неговата вечер,до ранните часове. Как този човек унижаваше мен ,Люси,Алфредо и целият екип на шоуто със епитети.Как за моята вечер никой не беше спал и как станахме жертви на един психопат.Радвам се ,че на края на вечерта ми ,аз взех най-правилното и инстинктивно решение, да стигна до саморазправа!ЗАЩОТО С ТАКИВА ХОРА СТAВА,САМО С БОЙ!!!! МАЛКО ТИ Е КУЛАГИН!!!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАП

    37 1 Отговор
    Ей сега какво да направим ние?Ще го преместим от левият в десният касов апарат. :) :) :) Лично мога да кажа ,че и двамата сте едни и същи типажи.За съжаление това е самата реалност.Демострация на Ви Ай Пи постлана с пошлост,лицемерие,недостойно поведение и арогантност.Накратко написано Вие скъпи Ви Ай Пи персони сте просто едни крайно ограничени комплексари даващи си и двамата задните части за да водите уж този живот които се опитвате да демонстрирате.Желая Ви да сте живи и здрави и дано някой ден осъзнаете,че сте поредните еднодневки тръгнали да дирят слава със задните части напред.Успех.
  • 2 Рамбо Силек

    12 2 Отговор
    Абе щом не е играл страп-он(а)минал е метър

    Коментиран от #4

  • 3 Хубавица и тъз

    13 7 Отговор
    Аз харесах ци.ите и как ги леко показва през тоалетите, отначало не обърнах голямо внимание но в последствие разбрах че е много сексапилно девойче
  • 4 Мистър Материал

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Рамбо Силек":

    Играй ти вкъщи страпона, не си давате сметка че Не обществото ами вие самите бълвате тези изгъзици
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 НАП

    13 2 Отговор

    До коментар #6 от "ШИЗО":

    Вижте господине,повярвайте ми,че въобще не и завиждам на госпожицата,кой с каквото може си изкарва парите.Аз лично имам бизнес и съм работодател на 28 човека,работя си спокойно и хич не ми е ,че госпожицата може само по този лековат начин да изработи заслуженото.А и не смятам,че някой въобще ще е и завижда на нея и на такива като нея.Не мисля ,че бяхте прав с коментара си.Лично познавам три от момичета на този прословут конкурс Мис плеймейт и мога доста да ви разкажа за тях,но това е съвсем друга тема.И все пак се радвам ,че госпожицата не краде ,а работи макар със задните си части.Успех.

    Коментиран от #9

  • 9 ШИЗО

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "НАП":

    Да така е но по принцип хитрите момичета така правят секс за материялни облаги . Не умните момичета също много ги чукат но по цял ден работят за надник 40лв по 12 часа на ден. Има ли доза истина ? :)

    Коментиран от #10

  • 10 НАП

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "ШИЗО":

    Вижте аз споделих,че това за мен не са никакви ВИП персони,казах,че за фалшива слава си дават задните части,не ги съдя,кой както намери за добре,а дали е хитра или умна или глупава Вие сами за себе си ще прецените за мен е последното.А дали за 40 лева за 12 часа ги ....... ,Тук мога само да кажа,че никой не бяга от хубавото.Аз лично не бих дал и стотинка на такава госпожица защото мога да кажа,че не ми е до това да и падам на нивото. :) Разбери ме правилно сега,не съм искал да обиждам теб или нея или онзи индивид дето е ял пердах. Изразих позиция ,лична позиция. :)

    Коментиран от #11

  • 11 ШИЗО

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "НАП":

    Така е прав си нека всеки да се оправя както може ..... живи и здрави :)

    Коментиран от #12

  • 12 НАП

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "ШИЗО":

    И ти си прав,всеки както може.Живи и здрави! :) Лично не мисля повече да коментирам такива личности и да им "вдигам" .......то. :)
  • 13 Пратеници на САТАНАТА

    5 0 Отговор
    Крайно време е да се украси един хладилен тир като Биг Брадърс,Черешка на тортата или някаква друга джендърска измишльотина и всичкият този боклук да се замрази за бъдещето,за сега няма място в живота ни толкова долна и гнусна гадост
  • 14 ИСТИНАТА

    9 0 Отговор
    Вальо учеше във ФСГ-Хасково /бившият Икономически техникум/ в клас само с момичета. Беше с твърде слабо телосложение, агресивен, кичозен, недолюбван. Веднъж, когато беше в 12 кл. той нападна момиче от 11 кл. Хвърляше евтин сок /от 0,10 лв./ върху момичето, обиждаше го и се сбиха в закусвалнята на училището. Това същество въобще не е ВИП освен ако връзките на майка му с мутренския свят не се считат за "ВИП". Попитайте майка му за Вальо Подмола.
  • 15 1234

    8 0 Отговор
    Ако това са ни виповете?!??По добре не ги показвайте по телевизиите защото са отвратителни с поведението си с ,,културата"си и с простотиите СИ!
  • 16 Дедо

    6 0 Отговор
    Спешно да се ратифицита Истамбулската конвенция че джендърите ще се избият!
  • 17 Stefan farashev

    5 0 Отговор
    Ако това нещо е вип защото се е снимало някъде и върти с.ирки по ъглите. То Бългрия е ударила дъното. Защо в този формат допускат менте зведи и травестити а не показват колтурни и нормални българи
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Gost

    4 1 Отговор
    Тоя двамата сигурно делят един тъпкач
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    браво
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.