Last news in Fakti

30 Април, 2018 11:43 5 442 2

Мистър България 2016 разкри къде крие домашното порно с Анджелина

  • мистър българия-
  • порно-
  • домашно порно-
  • анджелина-
  • йордан йорданов

Преди броени месеци певицата лъсна в кадри от домашно порно с футболиста

Мистър България 2016 година Йордан Йорданов направил тайник за домашното порно, заснели с фолкпевицата Анджелина. Йорданов потвърди, че двамата са сътворили цяла колекция, която преценил, че трябва да съхранява на сигурно място, пише "Телеграф".

"Това не е единственото видео, което сме заснели. Има още няколко клипчета, на всичките се виждат лицата ни, няма как да ни объркат. Преди ги пазехме в телефоните си, сега не е така. Макар, че при определени актуализации част от материалите се връщат", разкрива Йордан.

В момента той и половинката му пазят предизвикателните кадри на флашки за по-голяма безопасност. А самите съхраняващи устройства се държат под око в дома на мистъра. Анджелина била доста по-разпиляна от бившия футболист и на нея не ѝ се полагало да има достъп до материалите, за да не се озоват те у недоброжелатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    3 0 Отговор
    нищо ново под слънцето!
  • 2 Алфа Ромео

    5 0 Отговор
    Уау, топ новина, ексклюзивно....