Last news in Fakti

8 Май, 2018 01:30 22 803 74

Как да се присъедините към Илюминатите или друго тайно общество

  • илюминати-
  • масони-
  • тайни общества

Всички говорят, че Бийонсе и Джей Зи най-вероятно са илюминати, а Джордж Буш е в "Череп и кости". Означава ли това, че трябва да сте изумително успешни или със синя кръв, за да станете част от тайна организация, която управлява чрез Нов световен ред? Има ли начин да се присъедините към Илюминатите? Отговорите на тези въпроси дават от BigThink.

Илюминатите са възникнали като тайно общество, основано през 1776 г. в Бавария (сега в Германия). Тази организация поддържа идеалите на Просвещението, борейки се със суеверия, злоупотреби с държавната власт и неоправдано религиозно влияние върху живота на обществото. Те са забранени от баварския владетел Чарлс Теодор, който прави това по призив на Римокатолическата църква, която, разбираемо, е против ученията на Илюминатите.

Йохан Волфганг фон Гьоте, литературният титан, който пише "Фауст", е сред членовете на Илюминатите, както и други известни. На върха си организацията има до 2500 членове.

Обхватът й в крайна сметка намалява и различни правителствени укази успяват да разпуснат организацията през 1787 г. Има теория, публикувана през 1797-1798 г. в Мемоарите на Августин Баруел, илюстриращи историята на якобизма и доказателствата на конспирация "Джон Робисън", че илюминатите са оцелели и всъщност успяват да повлияят на световните събития в ожесточена международна конспирация.

Дали това е вярно е трудно да се прецени, особено ако не сте член на Илюминатите, но има и някои модерни организации, които претендират за тяхното наследство. Вероятно, тези групи не са истински Илюминати. Те имат и вълнуваща реклама, която ви предизвиква да участвате в оцеляването на човешкия вид:

В обобщение: най-вероятно не можете да се присъедините към Илюминатите, защото те вече не съществуват. Или пък ...?

Друга тайна организация, за която може би сте чували, е "Череп и кости". Приемат ли нови членове? Е, вероятно да, но трябва да отидете в Йейл, за да се присъедините.

"Череп и кости" е бакалавърско тайно общество в уважаваната институция на Ivy League в Ню Хейвън, Кънектикът, основана през 1832 г. Всяка година избира петнадесет изтъкнати членове на младежката класа да се присъединят към редиците си. Както мъжете, така и жените са допустими и след като са приети, се наричат "костенурки".

И президентът Джордж Х. Буш, и неговият син Джордж У. Буш са членове, заедно с бившия държавен секретар Джон Кери и други известни личности на американското правителство. Това е довело до репутацията, че обществото някак си води конспирация, за да контролира света. Една от теориите е, че "Костите" са създали ЦРУ. Колко е вярно това, само "костите" могат да знаят, но това е едно общество, в което може да се присъедините само при правилните обстоятелства.

Разбира се, такива елитни клубове, в крайна сметка, не са за всеки. Точно така е организирано нашето общество. Дори "Дисни" има таен клуб, наречен Club 33, с 14-годишен списък на чакащите за нови членове. Да бъдеш в клуба ви дава изключителни бонуси като алкохол, тъй като това е единственото място, което го обслужва в Дисниленд. Можете също така да получите достъп до ранно допускане до парка и специални салони.

Друга известна "тайна" група несъмнено е тази на Масоните. Всъщност, вече не е чак толкова тайна и това е едно общество, в което можеш да се присъединиш днес. Тази братска организация проследява произхода си от срещите на местните зидари, които се събират още през XIV век, за да регулират квалификациите за своите гилдии. Инструментите им се разглеждат като символи, представящи моралните истини и уроци.

Има многобройни независими ложи в цял свят, представляващи около 6 милиона членове. Няма единно тяло, контролиращо всички ложи, така че дотук с теорията на конспирацията за световното господство.

Списък на ложите по света.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г.З.

    20 0 Отговор
    От години сме членове на обществото Дарк Сайд,на Дарт Вейдър.И ситите и гладните да с нас.
  • 2 no name no face no number

    13 0 Отговор
    Хе хе хе гууд юнг джедай, горе долу може и да е така. Дали днес съществуват е видно. Също е видно, че са се изменили негативно и водят света към неприятни събития и порядки.
  • 3 Препатил

    22 0 Отговор
    Както са тръгнали работите , целия свят ще премине към обществото "Череп и кости ".
  • 4 Луднал Свят

    11 5 Отговор
    А рептилите, рептилите какво правят,аааа.. забравихте ги,Земята е плоска,Евреите са виновни за всичко,изобщо всичко толкова се изтърка,че дори и да има капка истина,леко ще си го преместя ,да седна по удобно. че Анонимните и те са на мода.... изперкал Свят,изперкали човеци...не ми съскай,ябълка...не ща,я налей малко ракийка - поне нещо истинско и ти става едно хубаво..!Наздраве,а пък който иска да копа злато за Анунаките! :)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Боже пази България

    24 3 Отговор
    Естествено,че съществуват,рептилите-също....Това са еврейски формирования чиято цел е отричането от божественото и налагането на тъмните сили на антихриста.Ватикана се управлява от тях.Техния бог е "мамона"/дявола/.....пари,власт и подчинение на човечеството
    Защо мислите,че комунист в църква не влиза?
  • 7 соросоиди

    28 0 Отговор
    Почти всички видни политици, вкл. и у нас, членуват в тайни масонски организации. Това е много вредно и опасно, защото те всъщност работят за тези организации, а не за нашето общество. Те са "агенти под прикритие" на чужди интереси. Би трябвало всеки политик и депутат да декларира, че не членува в тайни организации.
  • 8 соросоиди

    3 8 Отговор
    Аз лично членувам (или по-скоро мен ме членуват) в тайното ЛГТБ общество. И каня на всички русофили да се присъединят. Тук ще се преродите. И няма да имате никога повече проблеми със запека!

    Коментиран от #10, #16, #17

  • 9 868

    3 0 Отговор
    По-сакам да съм мутра
  • 10 Зорлем

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "соросоиди":

    Предполагам само с пълен член те членуват, нали?
  • 11 гербесони

    21 1 Отговор
    В БГ може да се пресъедините към тайното общрство на Герберастите - гербесони ! Ако ви одбрят и допуснат, ще получите достъп до несметни богатства и ще бъдете недостижими от закона ! За да ви приемат условията са да сте подли, крадливи с ниско IQ, без морал и съвест и да се кланяте на великата тиква !

    Коментиран от #12

  • 12 Браво!!!

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "гербесони":

    Супер коментар!!!! А иначе е ясно , че има тайни общества, чиято цел е да се подпомагат взаимно, за да оцелеят в този суров свят. Те нямат абсолютно никакво желание да подобряват света и живота на народите, а само и единствено своя живот и благосъстояние. Това са си един вид бизнес структури. Голяма част от тайните общества пък са политически структури, чиято цел е да служат на господаря, който им дава хляб, нещо като НПО, но с потайни функции. Истина е , че кроят престъпни планове за печалба на пари и власт. Те са си като сгавар между приятели, съмишленици, партньори, но за да си придадат важност се наричат масони, тамплиери, илюминати и правят разни т*ъпи ритуали,,за да изглеждат по-мъдри, по-атрактивни, по-специални
  • 13 Реалист1

    7 0 Отговор
    Всяка организация в началото е създавана с добри намерения. Пример е мафията в Сицилия. С времето се изражда и всички знаем какво е сега. Даже има и последователи в много страни. Тия илюминати не вярвам да правят изключение. Всяко тайно общество не подлежи на контрол и се изражда
  • 14 Сатаната

    5 0 Отговор
    До колкото знам организацията е създадена от Адам Вайшоп / дясната ръка на първия Родшилд /. Той е последовател на Вавилонският мистицизъм, негова е пирамидалната структура на управление , един на върха ,под него двама, под всеки от тях по още двама и т.н. Създадената от него Илюминати за кратко време подчиняват всички масонски ложи в Европа. Ако за някой е интересно има издание на университетско издателство "Свръх богатите"
  • 15 Morgoth

    4 1 Отговор
    Присъединяването е лесно - просто спирате да си пиете хапчетата!
  • 16 Нутела мен 😂😂😂

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "соросоиди":

    Хахахахахахааха по голяма простотия не бях чувал хаххахахаххахахахахахахаххаха
  • 17 Нутела мен 😂😂😂

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "соросоиди":

    Хахахахахахааха по голяма простотия не бях чувал хаххахахаххахахахахахахаххаха
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    0 1 Отговор
    Това видео, което сте пуснали е един СКАМ. Няма нищо общо с илюминати. Не разпространявайта лъжлива и непроверена информация. Така наречените тайни общества нямат сайтове от подобен род, нямат реклами и не приемат средства по банкова сметка. Проверявайте си "фактите".
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 illuminati

    0 0 Отговор
    Поздрави от великия ред на просветление за обединената държава и за целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към общението на Просветените, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да получим всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към дом по техен избор и място с инвестиции заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    Ползи, дадени на нови членове, които се присъединяват към осветлението.
    1. Награда в брой от $ 550,000.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Дом на сънищата, закупен в избраната от вас държава.
    Месец консултации с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес = [email protected] или с нашия wahtsapp +19292811087



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се обедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    ПОСЛАНИЕ НА ХРАМЪТ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ ЦЕНТЪР....
  • 25 ELDER SCOT

    0 0 Отговор
    Поздрави от големия Орден на обединението към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 500 000 долара, за да посрещнем всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и дом по избор и място с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ ИЛУМИНАЦИИ.
    1. Парична награда от USD 500,000 USD.
    2. Нов лъскав сън, оценен на $ 200,000 USD
    3. Къща за мечти, купена в страната по ваш избор и много други

    ЗАБЕЛЕЖКА; можете да се присъедините към братството на илюминатите от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.

    ЗАБЕЛЕЖКА: ако сте заинтересовани любезно се свържете с нас чрез нашата електронна поща: [email protected]

    Поздрави ХРАМ ОСВЕТЯВАНЕ НА САЩ
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ILLUMINATI

    0 0 Отговор
    Поздрави от великия ред на просветление за обединената държава и за целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към общението на Просветените, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и къде можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. Ние също така плащаме сумата от 550 000 долара, за да получим всички нови членове, когато се присъединят към братството, а също и към дом по техен избор и място с инвестиции заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    Ползи, дадени на нови членове, които се присъединяват към осветлението.
    1. Награда в брой от $ 550,000.
    2. Нов Sleek Dream CAR, оценен на USD $ 150,000 USD
    3. Дом на сънищата, закупен в избраната от вас държава.
    Месец консултации с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес = [email protected] или с нашия wahtsapp +19292811087



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се обедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и др.


    Поздрави от централната осветление.
  • 28 Illuminati Headquarter

    0 0 Отговор
    Поздрави от великия ред на Съединените щати и за целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на просветените, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и където можете да видите светлината на богатство и щастие без никаква кръв светефи Ce. И ние също плащаме сумата от $550 000, за да получим всички нови членове, когато те се присъединят към братството, а също и към дома на техния избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ ОСВЕТЛЕНИЕТО.
    1. възнаграждаване в брой на $550 000.
    2. нова гладка мечта кола на стойност $150 000 USD
    3. мечтана къща, закупена в страната по ваш избор.
    Месец на консултация с най-добрите 5 в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля свържете се с предишния имейл адрес = [email protected] или нашите уацкиап + 19292811087
  • 29 GREAT ILLUMINATI ORD

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ИЛУМИНАТИ ПОРЪЧКА към Съединените щати и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на ILLUMINATI ПОРЪЧКА, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без всяка кръвна жертва. И през годините имаме световни лидери, МИЛИОНИРИ, БИЛИОНИРИ, УЧЕНИЦИ, СУПЕРСТАРИ и всякакви житейски дела, вие сте добре дошли по света във всяка своя раса, религия и етническа принадлежност, ДОБРЕ ДОШЛИ В ЗАЛАТА НА СЪМАТА и ЗЪЛОТА.
    Моля, пишете ни на личния ни имейл: [email protected]

    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ.
  • 30 GREAT ILLUMINATI ORD

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ИЛУМИНАТИ ПОРЪЧКА към Съединените щати и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на ILLUMINATI ПОРЪЧКА, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без всяка кръвна жертва. И през годините имаме световни лидери, МИЛИОНИРИ, БИЛИОНИРИ, УЧЕНИЦИ, СУПЕРСТАРИ и всякакви житейски дела, вие сте добре дошли по света във всяка своя раса, религия и етническа принадлежност, ДОБРЕ ДОШЛИ В ЗАЛАТА НА СЪМАТА и ЗЪЛОТА.
    Моля, пишете ни на личния ни имейл: [email protected]

    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Illuminati Headquarter

    0 0 Отговор
    ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ БРАТСТВОТО НА ИЛЮМИНАТИТЕ.
    ДА БЪДЕШ БОГАТ, СЛАВА, И ПОЗЕЕН СИЛА. ИМЕЙЛ ни директно на [email protected] или WhatsApp US + 19292811087 за незабавно иницииране, нови членове регистрация е ОТВОРЕНА онлайн сега!!!
    ПРЕДИМСТВА, ДАДЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ ИЛЮМИНАТИТЕ.
    1). ПАРИЧНА НАГРАДА ОТ $300 000,00.
    2). НОВА ЕЛЕГАНТНА КОЛА МЕЧТА ОЦЕНЕНА НА $120 000,00.
    3). DREAM HOUSE КУПИ В СТРАНАТА ПО ВАШ ИЗБОР.
    4). ЕДИН МЕСЕЦ ПОЧИВКА (НАПЪЛНО ПЛАТЕНА) ЗА ВАШАТА МЕЧТА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ.
    5). ЕДНОГОДИШЕН ГОЛФ ПАКЕТ ЗА ЧЛЕНСТВО.
    6). ЛЕЧЕНИЕ НА V. I. P ВЪВ ВСИЧКИ ЛЕТИЩА В СВЕТА.
    7). ОБЩА ПРОМЯНА В НАЧИНА НА ЖИВОТ.
    8). ДОСТЪП ДО БОХЕМСКАТА ГОРИЧКА.
    9). МЕСЕЧНО ПЛАЩАНЕ НА $1 000 000 В БАНКОВАТА ВИ СМЕТКА НА ВСЕКИ 2 МЕСЕЦА КАТО ЧЛЕН.
    10). ЕДИН МЕСЕЦ РЕЗЕРВИРАНА СРЕЩА С ТОП 5 СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ И ТОП 5 ЗНАМЕНИТОСТИ В СВЕТА.
    Ако се ИНТЕРЕСУВАТЕ, изпратете вашия имейл до [email protected]

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati
  • 33 GREAT ILLUMINATI ORDER

    0 0 Отговор
    Поздрави от великия ред на илюминатите към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и в къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ИЛЮМИНАТ.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля свържете се с предишния имейл адрес:
    [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия, Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия, Сингапур, Канада,
    и т.н.


    Поздрави ВРЕМЕ СВЕТОВНИ ДЪРЖАВИ
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 GREAT ILLUMINATI ORDER

    0 0 Отговор
    Поздрави от великия ред на илюминатите към обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на Илюминатите, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и в къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към илюминацията.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля свържете се с предишния имейл адрес:
    [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, САЩ, Малайзия, Дубай, Кувейт, Великобритания, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия, Сингапур, Канада,
    и т.н.


    Поздрави ВРЕМЕННИ СВЕТОВНИ ДЪРЖАВИ
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Illuminati Headquarter

    0 0 Отговор
    Поздрави от великия ред на просветлението за Съединените щати и за целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на просветените, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и където можете да видите светлината на богатство и щастие без кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от $550 000, за да получим всички нови членове, когато те се присъединят към братството, а също и към дома на техния избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ ОСВЕТЛЕНИЕТО.
    1. възнаграждаване в брой на $550 000.
    2. нова гладка мечта кола на стойност $150 000 USD
    3. мечтана къща, закупена в страната по ваш избор.
    Месец на консултация с най-добрите 5 в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля свържете се с предишния имейл адрес = [email protected] или нашите уацкиап + 15184145254
  • 41 калашник

    0 0 Отговор
    Много ефтино клише сте използвали . Написали сте статия ,че илюминати не стществуват , обаче в същото време пък отдолу в коментари се рекламирате и приканвате за присъединяване към илюминати . Е нали не съществуват . Защо публично правите покани за присъединяване . Всички знаем за борбата за надмощие между тайните общества които отдавна не са тайна . Така че ви е трудно да се помирите с това ,че масоните стоят над вас в пирамидата . Ами нали от тях произлизате . Вие илюминатите сте като клони на едно вече посадено дърво масоните . Няма как да стоите над зидарите .Без значение ,защото всъщност всички тайни общества са създадени изкуствено,и божественото в тях не присъства . На върха е Иисус Христос и винаги ще бъде ,а не Сатаната .
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 име

    1 0 Отговор
    моля, ако има представители на добри тайни общества да ни обяснят какъв е смисъла на живота, за какво е той изпитание и как трябва да живеем? може ли да бъдем щастливи? как да оправим проблемите си? как да се чувстваме добре? моля, пишете ми. Благодаря предварително
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 GREAT ILLUMINATI ORDERR

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави СЪОБЩЕНИ ДЪРЖАВИ
  • 47 Illuminati united state supremacy

    0 0 Отговор
    ДОБРЕ ДОШЛИ В ГОЛЯМОТО. Искате ли да сте член, тъй като това ще ви направи
    богат и известен в
    света и имат власт да контролират
    хората на високото място в
    по целия свят. Бизнесмен ли си или
    Жена, художник, политик, музикант,
    студент, искаш да си богат
    Известни, силни в живота, присъединете се към култа днес и ще получите богата мигновена сума.
    2 милиона долара за една седмица и безплатно
    Навсякъде, където решите да живеете
    този свят и също да получите 10 000 000
    Месечни щатски долари като заплата% u2026
    ПРЕДИМСТВА ПРИДАВАТ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ
    Whojoin
    1. Парична награда от 500 000 щатски долара
    Американски долар
    2. Нова Sleek Dream CAR, оценена на
    300 000 щатски долара
    3. Къща-мечта, купена в
    държава по ваш избор
    4. Един месец почивка (напълно платена) до
    Туристическата дестинация на вашите мечти.
    5. Година на пакета за членство в голфа
    6. Обработка на V.I.P във всички летища на
    света 7. Тотална промяна в начина на живот
    8.Достъп до Bohemian Grove
    9. Месечно плащане в размер на 1 000 000 USD
    във вашата банкова сметка всеки месец като
    член 10. Назначаването е резервирано един месец
    с 5-те най-добри световни лидери и 5-те най-добри
    Знаменитости по света.
    Ако се интересувате да се присъедините към нас
    страхотните илюминати се свържете с нас [email protected]
    whatsapp или ни изпратете текстово съобщение на +34632588810
  • 48 GREAT ILLUMINATI ORDERR

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля, свържете се с предишния имейл адрес: [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ
  • 49 GREAT ILLUMINATI ORDERR

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота, за да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ
  • 50 GREAT ILLUMINATI ORDER

    0 0 Отговор
    Поздрав од ВЕЛИКОТ НАРАЧКИ НА ИЛЛУМИНАТИ до обединетата држава и целиот свет, ова е отворена можност да се приклучите на братството на Илуминати каде ќе можете да ги вратите изгубените соништа, а исто така и таму каде што можете да ја видите светлината на богатството и среќата без никаква жртва на крв. И, ние исто така плаќаме сума од 650,000 УСД за да ги поздравиме сите нови членови, бидејќи тие се приклучуваат на братството и исто така куќа по ваш избор и локација со инвестиции, заедно со оваа можност во животот тие да бидат познати.

    ПРИДОБИВКИ ПОДАРКИ ДО НОВИ ЧЛЕНОВИ КОИ СЕ РАБОТИТЕ ИЛЛУМИНАТИ.
    1. Парична награда од 650.000 УСД УСД.
    2. Нов Sleek Dream CAR вреден 150,000 УСД УСД
    3. Куќа од соништата купена во земјата по ваш избор.
    Еден месец на состанок со 5-те најдобри во светот.
    Лидерите и 5-те најважни славни личности во светот. Доколку сте заинтересирани, контактирајте ја претходната адреса на е-пошта: [email protected]



    ЗАБЕЛЕШКА; ова братство Илуминати на кое може да му се придружите од каде било во светот Индија, Турција, Африка, Соединетите држави, Малезија,
    Дубаи, Кувајт, Велика Британија, Австрија, Германија, Европа. Азија, Австралија, итн.,


    Поздрав ПОСЕТНА ИЛЛУМИНАТИ ОБЕДИНЕТИ ДРАВИ
  • 51 eric walker

    0 0 Отговор
    Иднината им припаѓа на оние кои денес се подготвуваат за тоа, Начинот да заработите брзи пари без да повредите никого во животот и да бидете најдобри во животот, е со тоа што ќе се придружите на организацијата Масонерија, Вие ги добиваме сите свои желби на срцето, Умен човек решава проблем, зошто мудар човек го избегнува тоа, доколку ве интересира, е-пошта: [email protected] или WhatsApp +31687718900 Можете лесно да испраќате порака директно преку Инстаграм на официјална страница, @Freemasonry001 Останете секогаш од негативни луѓе што имаат проблем за секое решение.
  • 52 GREAT ILLUMINATI ORDER

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако се интересувате, моля, свържете се с предишния имейл адрес: [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ
  • 53 GREAT ILLUMINATI ORDER

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави СЪОБЩЕНИ ДЪРЖАВИ
  • 54 GREAT ILLUMINATI ORDER

    0 0 Отговор
    Поздрави от ВЕЛИКАТА ПОРЪЧКА НА ИЛЮМИНАТИТЕ пред обединената държава и по целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към братството на илюминатите, където можете да възстановите загубените си мечти, а също и там, където можете да видите светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва. И ние също плащаме сумата от 650 000 USD, за да приветстваме всички нови членове, тъй като те се присъединяват към братството, а също и къща по техен избор и местоположение с инвестиции, заедно с тази възможност в живота за тях да бъдат известни.

    ПРЕДИМСТВА, ПРЕДОСТАВЕНИ НА НОВИ ЧЛЕНОВЕ, КОИТО се присъединяват към ILLUMINATI.
    1. Парично възнаграждение в размер на 650 000 щатски долара.
    2. Нова Sleek Dream CAR на стойност 150 000 USD
    3. Къща-мечта, купена в страната по ваш избор.
    Месец на среща с 5-те най-добри в света.
    Лидерите и 5-те най-важни знаменитости в света. Ако проявявате интерес, моля, свържете се с предишния имейл адрес: [email protected]



    ЗАБЕЛЕЖКА; това братство на илюминатите, към което можете да се присъедините от всяка точка на света Индия, Турция, Африка, Съединените щати, Малайзия,
    Дубай, Кувейт, Обединеното кралство, Австрия, Германия, Европа. Азия, Австралия и т.н.,


    Поздрави ТЪРГОВСКИ ИЛЮМИНАТИ ОБЕДИНЕНИ ДЪРЖАВИ
  • 55 Komsy john

    0 0 Отговор
    Good new to everyone YOU MUST BE CAREFUL HERE, MOST OF THECOMMENT ABOUT JOINING ILLUMINATI ARE FAKE I WASRECENTLY SCAM BY 12 PEOPLE CLAIMING TO BE

    ILLUMINATI AGENT.
    I LOST OVER $5000 UNTIL A FRIEND DIRECT ME TO A REAL
    AGENT PLEASE IF YOU WANT TO BE A MEMBER OF ILLUMINATI QUICKLY CALL. MR   Emmanuel 

    +2349033255083 OK
    ....... Hello my brothers and sisters this message is coming right from the good Temple of Illuminati, Alot of people have been scam and dupe just because they want to join the brotherhood of

    Illuminati, here is the good news 5 month ago I wanted to join the brotherhood of Illuminati but I was fraud and Scan by the fake people using the website on till I meet the right member call : MR Emmanuel  who help

    me to be a member of the brotherhood today am so happy because money is no longer the problem , is how to spend it ...... If you need the help of my helper you can Email her at   [email protected]  or

    WhatsApp him on  +2349033255083 ...... May god baphomet bless and make you rich for ever //////////
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 MAVIS WANCZYK

    0 0 Отговор
    Здравейте всички, моето име е MAVIS WANCZYK, аз съм от ПОЛША, давам показания как се присъединих към илюминатското братство, опитвах се да се присъединя към тази организация от толкова много години, бях измамен от фалшив агент в ГЕРМАНИЯ, бях свален не можех да изхранвам себе си и семейството си и се опитах да печеля пари по всякакъв начин, но напразно, страхувах се да се свържа с всеки агент на илюминати, защото те са ми изяли парите, един ден попаднах на пост на някой, който дава свидетелство, благодаря на мъж, наречен AJAJA MASON, че му е помогнал да се присъедини към братството на илюминатите, след това погледнах имейла на човека и телефонния номер, който беше написан там, страхувах се да се свържа с него, защото бях измамен много пъти от измамници, които ядоха моите 10 000 и си отидох с парите, тогава бях много объркан, затова реших да се свържа с човека, на когото беше дадено свидетелството, и му се обадих и общувах с него по телефонни обаждания, преди той да започне да ми разказва собствената си история за това, кога искаше присъединете се, той ми каза ев всичко, което трябва да направя, тогава се реших и се обадих на агента, наречен AJAJA MASON, и той ми каза всичко, което трябва да направя, и аз бях посветена, изненадващо, че получих моята полза от това, че съм нов член на голямото братство на илюминатите, толкова бях щастлив, за онези от вас, които се опитват да се присъединят към тази организация, това е вашата възможност да се присъедините КОНТ
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Johnson

    0 0 Отговор
    Присъединете се към култа към илюминатите днес и станете милионер, незабавна сума от 5 000 000,00 милиона щатски долара с безплатен дом навсякъде, където решите да живеете по света, а също така ще получите власт, влияние, богатство и добра позиция за славата, включващи 5000 долара месечно заплата, ако се интересувате, свържете се с нас с пълните си данни чрез ([email protected]) или: Whatsapp: (+12563872052) !!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.