16 Май, 2018 10:47 1 921 3

Таткото на Меган Маркъл няма да я води до олтара

  • меган маркъл-
  • американска актриса-
  • принц хари-
  • кралска сватба-
  • бащата на булката-
  • няма да присъства-
  • скандал-
  • томас маркъл-
  • родители
Таткото на Меган Маркъл няма да я води до олтара - 1
Снимки: AP/БТА

До кралската сватба на принц Хари и годеницата му - американската актриса Меган Маркъл остават броени дни. Оказва се обаче, че за това кратко време, бъдещата булка ще трябва да намери кой да я заведе до олтара, защото родният ѝ баща - Томас Маркъл е взел решение да не присъства на най-важния ден от живота на дъщеря си. Това съобщи сайтът за клюки и светски новини TMZ.vom.

Родителят на Меган мотивирал решението си да не присъства на сватбата, която е насрочена за19 май, заявявайки, че се притесняват да не я изложат.

Една от причините е, че името на Томас Маркъл бе забъркано в скандал. Преди дни той разреши на фотографи срещу заплащане да го снимат как се готви за тържеството, за да оправи предварително създаденото негативно впечатление за него.

Принц Хари и Меган Маркъл помолиха за разбиране и уважение след отказа на бащата.

Безпрецедентно изявление на двореца Кенсингтън за "тази трудна ситуация" не потвърди новината, че Томас Маркъл се е раздразнил от реакцията срещу него, че се е снимал за пари — цели 100 000 долара, и заявил, че повече не иска да злепоставя дъщеря си със своята поява на височайшето събитие.

Самата Меган Маркъл е много разстроена от отказа. „Той е горд мъж, който иска да бъде баща, а не да се грижат за него“, пишат медиите. Според TMZ, миналата седмица Томас е претърпял инфаркт, но не се е задържал в болница, за да може да отиде на сватбата. Официално потвърждение за това обаче няма.

Полусестрата на бъдещата кралска булка — Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща й са нейна идея.

Меган Маркъл не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата.

В началото на май Кенсингтънският дворец съобщи, че Томас Маркъл ще заведе дъщеря си до олтара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    1 0 Отговор
    Нормално.
    Като си купуваш Голф пета употреба, на половин милион километра, не очакваш шефа на VAG да ти го докара лично пред панелката в Перник.
  • 2 Мишо Бирата

    1 2 Отговор
    Явно е ,че "Нейно Величество" изтърва козите ... Как иначе щеше да допусне тая уруспия да се намъкне във кралският двор ... Или просто е гузна заради "поръчаната" Диана !!! (Господ да се смили над Душата и)
  • 3 Луда 🐞

    1 3 Отговор
    сладура Хари !