Last news in Fakti

12 Февруари, 2012 15:43 1 538 1

Все повече зрели хора търсят любовта в интернет

  • любов-
  • интернет-
  • запознанство

Около 40 на сто от българите между 17 и 35 години търсят и намират любовния си партньор в интернет. Това показват данните на един от най-популярните сайтове за запознанства, цитирани от бТВ. Сайтовете за запознанства отчитат и бум на потребителите над 45 години.

В Съединените щати интернет флиртовете са вторият най-популярен начин да си намериш гадже след запознанството чрез общи приятели.

По неофициални данни у нас половината от потребителите влизат в мрежата, за да търсят нови партньори. Там "ледът" се разчупва по-лесно, а "разбитото" сърце се преживява по-леко. Но грешите, ако смятате, че интернет романтиката е само за най-младите.

Дамите между 20 и 25 години атакуват мъжете над 33, а 20-годишните момчета все повече се заглеждат в профилите на жени по-големи от тях с поне десетилетие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Да много зрели са хората между 17 и 35 годишна възраст.